Haberler

İstanbul Kitap Fuarı 31 Yaşında

Güncelleme:

17-25 Kasım tarihleri arasında TÜYAP'da düzenlenecek 31. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı önemli sergilere ev sahipliği yapıyor.

"Bir Yaşamış, Bir Yazmış Gülten Dayıoğlu" Onur Yazarı Fotoğraf Sergisi

TÜYAP tarafından düzenlenen Onur Yazarı Gülten Dayıoğlu'nun yaşamından kesitlerin olduğu "Bir Yaşamış, Bir Yazmış Gülten Dayıoğlu" sergisi üç kuşağın okurlarını Gülten Dayıoğlu'nun 50 yıllık yazın hayatına tanıklık etmeye çağırıyor. Sergi 17- 25 Kasım 2012 tarihleri arasında Üst Kat Fuaye'de ziyaret edilebilir.

"Red Kit İstanbul'da" Sergisi

Çizgi roman araştırmacısı Didier Pasomonik'in küratörlüğünde hazırlanan "Red Kit İstanbul'da" sergisi 17- 25 Kasım 2012 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Red Kit'e ait çizimler, karakterlerin oluşum süreçleri, çizgi roman endüstrisinin gelişimi ve Red Kit'e ait renkli dünyayı sergiye taşıyor. 17 Kasım 2012 Cumartesi günü sergi küratörü Didier Pasomonik'in ve konuşmacı olarak Levent Erden'in katılacağı bir sergi söyleşisi de düzenlenecek. Sergi 5 ve 6 Nolu Salon Geçişi'nde fuar süresi boyunca gezilebilir.

"Fil Gelmiş" Hollanda Çocuk Kitapları Resimleri Sergisi

Resimli çocuk kitaplarından derlenmiş illüstrasyonların sunulduğu bu sergi, Onur Konuğu Hollanda etkinlikleri kapsamında Hollanda Edebiyat Fonu tarafından hazırlanmıştır. 2010 yılından bu yana dünyayı dolaşan sergi ile, Hollanda (resimli) çocuk kitaplarının, tasarımının ve illüstrasyonunun tanıtımı amaçlanmaktadır. 24 çocuk kitabı illüstratörünün çalışmalarından bir seçme yapılmıştır. Sergide, dünyanın en çok tanınıp sevilen illüstratörlerinden Dick Bruna ve Kikker kitapları 30 ülkede yayımlanmış Max Velthuijs gibi "muhterem üstat"lardan, yeteneklerini kanıtlamış genç meslektaşlarına, geniş bir yelpaze takdim edilmektedir. Hollanda'da çocuk kitapları illüstrasyonunun, dünü, bugünü ve yarınıyla aktarıldığı sergi İstanbul Kitap Fuarı'nda sergileniyor.

"Kapaklar Ormanı" Çocuk ve Gençlik Kitapları Kapakları Sergisi

Türkiye Yayıncılar Birliği ve TÜYAP tarafından düzenlenen "Kapaklar Ormanı - Çocuk ve Gençlik Kitapları Kapakları Sergisi"nde, 40'ın üstünde çocuk ve gençlik yayınevinin öne çıkan kitap kapaklarından yapılan bir seçki, ilginç bir tasarımla kitapseverlerle buluşuyor. Sadık Karamustafa küratörlüğünde hazırlanan sergi fuar süresince 4.salon içerisinde gezilebilir.

"Kitap Resimleri" Türkiye İllustrasyon Sergisi

Türkiye Yayıncılar Birliği ve TÜYAP tarafından Sadık Karamustafa'nın küratörlüğünde hazırlanan "Kitap Resimleri Sergisi" isimli illüstrasyon sergisi fuar ziyaretçilerine Türkiye İllüstratörler Kataloğu'nda yer alan değerli illüstratörlerin eserlerinden geniş ve zengin bir seçki sunuyor. İllüstratörlerin kısa yaşamöyküleri ve iletişim bilgilerinin de sunulacağı sergi fuar boyunca 4. Salon içerisinde gezilebilir.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Hollanda İstanbul Türkiye Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title