Haberler

Kadıköy'de Köpeğe Şiddet Uygulayan Saldırgan, Hayvanseverler Tarafından Yakalandı

Güncelleme:

İstanbul Kadıköy'de apartmanın önünde yatan bir köpeğe defalarca yumruk atarak şiddet uygulayan saldırgan, hayvanseverler tarafından yakalanarak polise teslim edildi.

İstanbul Kadıköy'de apartmanın önünde yatan bir köpeğe defalarca yumruk atarak şiddet uygulayan saldırgan, hayvanseverler tarafından yakalanarak polis ekiplerine teslim edildi.

KÖPEĞE DEFALARCA VURAN CANİ KAMERAYA KAYDEDİLMİŞTİ

Kadıköy Rüstempaşa Mahallesi Recaizade Sokakta, bir saldırgan köpeğe şiddet uygulamıştı. Bir apartmanın önünde köpeğe defalarca vuran kişi güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilmişti. Olay görüntülerinin ortaya çıkması üzerine Şahin S.'nin yakalanması için çalıma başlatılmıştı.

AYNI MAHALLEDE BULUNAN VATANDAŞLAR SALDIRGANI YAKALADI

Aynı mahallede bulunan vatandaşlar Şahin S.'yi yakaladı. Yakalanan kişi polis ekiplerine teslim edildi. Kişi daha sonra Kadıköy İskele Polis Amirliğine götürüldü.

İstanbul Kadıköy'de Köpeğe Şiddet Uygulayan Zanlı Gözaltına Alındı

"HAYVANLAR CAN SAYILMADIĞI İÇİN ZULÜMLER DEVAM EDECEK"

Sokak Hayvanlarını Koruma Yaşatma Rehabilitasyon ve Eğitim Derneği Başkanı Yasin Yılmaz, "Bugün itibariyle derneğimize bir ihbar geldi, Kadıköy'de Rasim Paşa Mahallesinde bir köpeğin darp edildiğini gördük. Bununla ilgili şikayetçi olduk. Şuan karakoldayız şahıs yakalandı. İfadesi alınıyor. Bizde ifademizi verip şikayetçi olacağız. Biz olay yerinde değildik. Semtte bulunan hayvan sever arkadaşlarımız, bu kişiyi arıyordu, buldular, ellerine sağlık. Köpeği koruma altına aldık. İçeri girip ifademizi verip, şikayetçi olacağız. Geçtiğimiz günlerde sapanca da bir vahşet yaşandı. Bununla ilgili bir kepçe operatörü tutuklandı. Ama aynı şiddet Türkiye'nin her yerinde devam ediyor. Birçok hayvan her gün zulme uğruyor. Bununla ilgili siyasileri bir yasa çıkarmasını istiyoruz. Bu yasa çıkmadan hayvanlar hala mal statüsünde görüldüğü için, can sayılmadığı için bu zulümler devam edecek" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güvenlik Kamerası Kadıköy 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (23)

İSMİ YOK:

adam doğulu kabul edin işte. bunlar yüzünden evrupalı kızlar bizide cani görüyor ve biz evrupalı tavlayamıyoz

10
15
yanıtYanıtla
hakan gümüş:

eğer polise teslim etmeden önce aynı şiddetle kafasını gözünü kırmadılarsa o vatandaşlar onlara da yazık . . .

16
1
yanıtYanıtla
Rast gele:

Allahın yarattığı varlığa ne sevgisi ne saygısı var camiye bile almamak lazım bu tipleri

9
2
yanıtYanıtla
cahil insan:

acaba camiye gidiyormu hemde cami senin babanın malımı sana ne camiden hemen dinimizi ortaya koymayın

yanıt2
yanıt0
Büyük iskender:

Ruh hastası bunlar başka açıklaması yok

10
0
yanıtYanıtla
Hayvan Sever:

Allah onlar (Hayvanlar) benim sessiz kullarım. Kıyamette konuşarak haklarını isteyecekler. Bakalım bu zalimler o hak zamanında zavallı hayvanların haklarını nasıl ödeyecekler

9
0
yanıtYanıtla
Aydin:

Normal suclara degil. Ama böyle adami asip göndereceksin. Dilsiz hic kimseye zarar vermeyen masum hayvana gücün yeterse, devletin de sana gücü yeter serefsiz.

9
0
yanıtYanıtla
E.B.T.:

Bu kacinci? Ne istiyorsunuz Hayvanlardan? ULAN sizi gördüm aynasini yapacam sizinle. Dinsiz Pesolar!

8
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın......:

Bu devlet bu hayvanlari korunuyor ya kanun cikarmiyor ya hakkimiz haram olsun bunlara odedigimiz vergiler herseyimiz harraammm olsun

6
1
yanıtYanıtla
Leda:

Ellerin kırılsın inşallah. O hayvan sana ne yaptı ne zararı var yahu??? Ülkenin başına kim gelirse gelsin önce tecavüzcülere daha sonra da hayvana şiddet uygulayanlar için acil yasa çıkartsın!!!! Ya da bunları bize verin biz çarelerine bakalım!!!!!

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title