Haberler

İstanbul: İstanbul Rallisi 10-11 Haziran'da Yapılacak

İstanbul Otomobil Sporları Kulübü (İSOK) tarafından düzenlenen İstanbul Rallisi, 10-11 Haziran'da gerçekleştirilecek. .

İstanbul Otomobil Sporları Kulübü (İSOK) tarafından düzenlenen İstanbul Rallisi, 10-11 Haziran'da gerçekleştirilecek. .

Türkiye Spor Yazarları Derneği'nde 2006 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın ilk toprak yarışı olan İstanbul Rallisi ile ilgili düzenlenen basın toplantısına İSOK Başkanı Satvet Çiftçi, yarış direktörü Cahit Alkan, Subaru Türkiye Ralli Takımı pilotları Ercan Kazaz ve Hakan Dinç ile Ford Fiesta pilotu Burcu Çetinkaya katıldı.

Tuzla Akfırat'taki Formula 1 Pisti'nin kuzeyinde yer alan özel etaplarda sezonun ilk toprak sınavına çıkacak olan ralliciler, iki günde dört farklı etabı üçer kez geçerek, toplam 12 özel etapta zamana karşı yarışacaklar. İstanbul Park'ın start-finiş noktası ve servis alanı olarak kullanılacağı İstanbul Rallisi'nde, 155 kilometresi özel etap olmak üzere 320 kilometre yol yapılacak. 10 Haziran Cumartesi saat 14.00'de İstanbul Park'tan verilecek ilk startla kuzeydeki etaplara yönelecek olan otomobiller, dört etaplık ilk ayağı yaptıktan sonra saat 18.30'da İstanbul Park'a geri dönecekler. Yarışın son günü, aynı etapların geçileceği iki ayaklık mücadelenin ardından, yine İstanbul Park'ta saat 15.30'da ralli sona erecek. Saat 17.00'deki geçici neticelerin ilanından bir saat sonra, İstanbul Park'ta düzenlenecek ödül töreninde kazanan ekipler kupalarına kavuşacaklar.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title