Haberler

İstanbul: İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Buruk Veda

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Eğitimi Genel Müdürlüğü'ne vekaleten getirilen Ömer Balıbey için İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü'nde bir veda töreni düzenlendi.

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Eğitimi Genel Müdürlüğü'ne vekaleten getirilen Ömer Balıbey için İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü'nde bir veda töreni düzenlendi.

Törende, yeni İl Milli Eğitim Müdürü Ata Özer, Ömer Balıbey, İstanbul Vali Yardımcısı Ali Sözen ile çok sayıda davetli hazır bulundu.

Ömer Balıbey veda töreninde yaptığı konuşmada, "Bu bir nöbet değişimidir, kan değişimidir. Devletin devamlılığı esastır. Bugüne kadar dürüst ve başarılı çalıştım. Bu bir hizmettir. Bana 'Hüzünlü müsün?' diyorlar. Elbette ki insan hüzünleniyor. Çünkü bir çevresi oluşuyor o çevreden ayrılıyor. Ata Bey de buraya arkadaşlarından ve okulundan ayrılarak geldi. Görev kutsaldır. Görev her yerde görevdir" dedi.

Daha sonra söz alan Ata Özer ise göreve getirilmesinden duyduğu gurur ve mutluluğu ifade ederek, "Bundan sonra ben de basınla uyumlu çalışacağım. Daha önce de basınla birlikte uyumlu bir çalışma yaptık. Ben 20 yıl futbol oynadım. Eski okulumda da basın mensupları ilgi gösterdi. Okulumdan ayrılırken gözleri yaşlı ve üzülerek geldim. Şunu söylemek istiyorum. Bundan sonra şeffaf olacağım. Bugüne kadar çalışmaktan başka bir şey düşünmedim. Bundan sonra da düşünmeyeceğim. Eşim beni eskiden haftada bir görürdü, şimdi buraya gelirken kendisine, 'Bundan böyle beni ayda bir görmeye kendini alıştır' dedim. Atatürk'ün izinde başarılı bir gençlik yetiştirmeye devam edeceğim. Eğitim ve sporu birleştirmeye çalışacağım" diye konuştu. Özer, sözlerinin sonunda Ömer Balıbey'in de çok değerli bir yönetici olduğunu belirtti.

Son olarak söz alan Vali Yardımcısı Ali Sözen de, Ömer Balıbey ve Ata Özer'in başarılı kişiliklerine değinerek görev değişiminin hayırlı olmasını diledi ve yeni görevlerinde başarı temennisinde bulundu. Konuşmaların ardından Balıbey ve Özer birbirlerine sarılıp öpüştü. Tören bittikten sonrada, İl Milli Eğitim Müdürlüğü personeli sıraya girerek, Ömer Balıbey'e veda etti. Yeni müdüre de hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Bazı personelin vedalaşırken Balıbey'in elini öptükleri görüldü. Özellikle bayan personeller tören boyunca ve tören sonrasında gözyaşlarına hakim olamadı. Vedalaşmanın ardından Milli Eğitim Müdürlüğü kapısına gelen Balıbey ve Özer, personelle birlikte bir hatıra fotoğrafı çektirdi. Ata Özer Balıbey'i kapıya kadar uğurladı.

Balıbey aracına binmeden önce çalışanlarına son kez el sallayarak Milli Eğitim Müdürlüğü'nden ayrıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title