Haberler

İstanbul: İstanbul'daki Narkotik Operasyonu

Narkotik Polisinin Son 12 Gün İçerisinde Düzenlediği Sokak Operasyonlarında, 5'i Yabancı Uyruklu Olmak Üzere Toplam 190 Kişi, Çok Sayıda Uyuşturucu Maddeyle Yakalandı. Yakalananlar Arasında, Tiyatro ve Sinema Oyuncuları ile Bazı Ünlü Sanatçıların Çocukları da Bulunuyor.

Narkotik polisinin son 12 gün içerisinde düzenlediği sokak operasyonlarında, 5'i yabancı uyruklu olmak üzere toplam 190 kişi, çok sayıda uyuşturucu maddeyle yakalandı. Yakalananlar arasında, tiyatro ve sinema oyuncuları ile bazı ünlü sanatçıların çocukları da bulunuyor.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 10-22 Aralık tarihleri arasında, Avcılar, Bağcılar, Beykoz, Bahçelievler, Bakırköy, Bayrampaşa, Beyoğlu, Beşiktaş, Eminönü, Esenler, Fatih, Gaziosmanpaşa, Kadıköy, Küçükçekmece, Pendik, Silivri, Şişli, Tuzla, Üsküdar, Ümraniye ve Zeytinburnu ilçelerinde toplam 73 ayrı sokak operasyonu düzenledi. Gerçekleştirilen operasyonlar sonucu, 25 kilo 226 gram esrar, 6557 adet extacy hap, 653 gram eroin, 357 gram kokain, 9 adet tabanca ve 3 adet hassas terazi ele geçirilirken, olayla ilgili olarak 5'i yabancı uyruklu olmak üzere toplam 190 şüpheli yakalandı.

Öte yandan, Levent, Etiler ve Caddebostan'daki sokak operasyonlarında gözaltına alınan, tiyatro ve sinema oyuncularıyla bazı ünlü sanatçıların çocuklarının da aralarında bulunduğu 53 kişiden 5'i, Beşiktaş'taki Ağır Ceza Mahkemesi'ne sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title