Haberler

İstanbul: İstanbul'da Yerel Yönetimler

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, ilçede bulunan 15 lisenin son sınıflarında okuyan öğrencilere anlamlı bir jest yaptı. Başkan Can öğrencilere, belediyenin kendileri için özel olarak hazırlattığı toplam 5 bin 751 eşofman takımı hediye etti.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, eğitime yaptığı katkılarına bir yenisini daha ekledi. ÖSS sınavına hazırlanan öğrencilere motivasyon amacıyla bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Can, onlara kendileri için hazırlattığı eşofman takımları hediye etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tekin, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Eminmollaoğlu, bazı siyasi parti temsilcileri ve mahalle muhtarları ile birlikte gerçekleştirilen ziyarette öğrencilerle yakından ilgilenen Can, eşofmanları da kendi elleri ile takdim etti. Yapılan törenlerde, ilçede bulunan 15 lisede son sınıfta okuyan 5 bin 751 öğrencinin tamamına eşofman verildi. Dağıtılan eşofmanları alan öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Okullarda dağıtımı yapılan eşofmanları öğrenciler için özel olarak yaptırdıklarını söyleyen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, eşofman verilecek olan öğrencilerin isimlerinin önceden tespit edildiğini, beden ölçülerinin alındığını ve paketlenen her takımın kutusunun üzerinde öğrenciye ait bilgilerin yazıldığını söyledi. Amaçlarının lise son sınıfa gelmiş olan öğrencilere hem sınav öncesi moral vermek hem de okuldan ayrıldıkları için küçük bir hatıra vermek olduğunu belirten Can, "Bulunduğunuz yaşlar, ömrünüzün en güzel yıllarıdır. Yarınlarınız için tasarladığınız bir çok şeyin temellerini bu günlerde atıyorsunuz. Bu yüzden yaşadığınız şu zamanların kıymetini çok iyi bilmelisiniz. Geleceğiniz için gayret ve özveriyle çalışmalısınız. Bizler Ümraniye Belediyesi olarak sizlerin eğitim ve öğretimine çok önem verdik. Yönetime geldiğimiz günden bu yana bu konuda eşine az rastlanır katkılar sağaldık. Okulların bahçe duvarından tutun, sınıf kapılarına kadar her türlü ihtiyaçlarını karşıladık. Öğrencilere her yıl birer trilyonu aşan yardımlarda bulunduk. Kültür merkezleri, Bilgi Evleri, çeşitli kültürel ve sanatsal yarışmalar, paneller, programlar, seminerler, spor etkinlikleri v.b çalışmalar eğitime gösterdiğimiz önemin açık örnekleridir. Bu yüzden, Ümraniye kamuoyunda bir kültür ve sanat merkezi olarak anılıyor. Elbette ki katkılarımız bunlarla sınırlı kalmayacak. Belediye olarak eğitime verdiğimiz destek artarak devam edecek" dedi.

Başkan Hasan Can'la birlikte eşofmanların dağıtım törenine katılan Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tekin, Başkan Can'ın eğitime sağladığı katkılardan övgüyle bahsetti. Can'ın eğitim camiasından gelen biri olarak eğitime çok önem verdiğini hatırlatan Tekin, Başkan'ın ilçede yaptığı icraatlarla tüm belediyelere örnek olduğunu söyledi. Tekin sözlerine şöyle devam etti:

"Ümraniye Belediye Başkanı Sayın Hasan Can, göreve geldiği günden bugüne eğitime olan desteğini asla kesmedi. Gerek ilçede bulunan okulların ihtiyaçlarının karşılanmasında ve gerekse öğrencilere yaptığı katkılarla örnek bir belediye başkanı olduğunu gösterdi. Ümraniye Belediyesi eğitim yılı içerisinde çok sayıda öğrenciye eğitim bursu verdi. Yardıma muhtaç öğrencilere eğitim ve giyim yardımlarında bulundu. Öğrencilerin eğitimine katkı sağlamak amacıyla Bilgi Evleri ve kültür merkezleri inşa ettirdi. ÖSS sınavında Türkiye birincisi olan Ümraniyeli öğrencimize son model bir diz üstü bilgisayar ve altın kaplamalı bir kalem seti armağan etti. Belediye Başkanımızın eğitime yaptığı bu katkılardan dolayı kendisiyle gurur duyuyoruz".

Eşofmanlarını alan öğrenciler yapılan jestten hayli memnun kaldılar. Kızlar için pembe, erkekler için mavi olarak hazırlanan eşofmanlar, öğrencilerin isimlerinin üzerinde yazılı olduğu özel bir kutu içinde verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title