Haberler

İstanbul: İstanbul'da Çete Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Ekipleri Tarafından İstanbul'un Çeşitli İlçelerinde Kamuoyunda "Keriz Çetesi" Olarak Bilinen Gasp ve Dolandırıcılık Çetesine Yönelik Yapılan Operasyonda Gözaltına Alınan 7 Kişi Adliye Sevk Edildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından İstanbul'un çeşitli ilçelerinde kamuoyunda "Keriz Çetesi" olarak bilinen gasp ve dolandırıcılık çetesine yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 7 kişi adliye sevk edildi.

Bir ihbarı değerlendiren İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, ölümle tehdit ederek ve polis süsü vererek; silahla ve bıçakla gasp ettikleri kişilerin kredi kartlarından para çektiği iddia edilen çeteye yönelik operasyon başlattı. Hazırlıklarını tamamlayan ekipler, Küçükçekmece, Büyükçekmece ve Fatih'de düzenlenen eşzamanlı operasyonlarda çete lideri N.E. ile birlikte F. E., A.Ö. T.U., N.G., E.M., H.Ç.'yi gözaltına aldı. Şahısların ev, işyeri ve üst aramalarında olaylarda kullandıkları tespit edilen 6 adet bıçak, 4,33 gram Hint keneviri, bir miktar kokain, 4 adet sahte nüfus cüzdanı, 7 adet çalıntı cep telefonu ile 34 UF 8876 plakalı otomobil ele geçirildi.

Öte yandan çete üyelerinin "gasp, uyuşturucu bulundurmak ve kullanmak, ateşli silahlar kanununa muhalefet, sahte kimlik bulundurmak ve yalan beyanda bulunmak" suçlarından hakim karşısına çıkacağı öğrenildi.

İstanbul'un çeşitli ilçelerinde 38 gasp olayına karıştıkları tespit edilen çete üyeleri adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title