Haberler

İstanbul: İstanbul Büyükşehir Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı Görkemli Törenlerle Kutlayacak

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Cumhuriyetin 83. Yılını Benzersiz ve Görkemli Törenlerle Kutlamaya Hazırlanıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı cumhuriyetin 83. yılını benzersiz ve görkemli törenlerle kutlamaya hazırlanıyor.

İstanbul'un anaarterler, meydanlar, sokaklar, kamu binaları ve gökdelenler, bayraklarla süsledi. Cumhuriyet bayramına kadar 3 milyon adet bayrak asılması hedefleniyor. Bayrakların yanı sıra 129 üst geçitte ulu önder Atatürk'ün "Cumhuriyeti yaşatmak en kutsal görevimizdir" sözünün yer aldığı afişler asıldı. Ana arterlerde bulunan 7.500 elektrik direğine Türk Bayrağı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin mesajı yer alıyor.

Cumhuriyetimizin 83. yılı bu yıl kutlamaları dört gün sürecek. Boğaz'da deniz üzerine kurulan bir platformda konser, ses ve ışık gösterileri, havai fişek gösterileri yapılacak. Gösteriler uydu yayınıyla tüm dünyaya iletilecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title