Haberler

İstanbul: Intershop İstanbul Fuarı, Market Olimpiyatı Heyecanına Bu Yıl 2. Kez Evsahipliği Yapacak

Perakende Sektörü'nün Yerli ve Yabancı Markalarını, Teknolojiden Donanıma Kadar Sektörün Önemli Tedarikçileriyle Buluşturacak Olan Intershop İstanbul Fuarı, Market Olimpiyatı Heyecanına Bu Yıl 2. Kez Evsahipliği Yapıyor. 7 Aralık 2006 Perşembe Günü Tüyap Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde Yapılacak 2. Market Olimpiyatı, Türkiye Genelindeki Zincir Marketlerin Takımlar Halinde Zevkli ve Çekişm...

Perakende Sektörü'nün yerli ve yabancı markalarını, teknolojiden donanıma kadar sektörün önemli tedarikçileriyle buluşturacak olan InterShop İstanbul Fuarı, Market Olimpiyatı heyecanına bu yıl 2. kez evsahipliği yapıyor. 7 Aralık 2006 Perşembe günü Tüyap Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde yapılacak 2. Market Olimpiyatı, Türkiye genelindeki zincir marketlerin takımlar halinde zevkli ve çekişmeli mücadelesine sahne olacak.

7'den 70'e herkesin günlük ihtiyaçlarını karşılamak için en sık ziyaret ettiği satış noktaları olan marketlerin, birbirleriyle sürdürdükleri hizmet rekabeti, bu yıl 2. kez InterShop İstanbul Fuarı'na taşınacak. Türkiye'nin farklı bölgelerindeki zincir marketlerin takımlar halinde yarışacağı 2. Market Olimpiyatı, birbirinden heyecanlı ve çekişmeli 4 farklı yarış etabından oluşacak. Olimpiyatlarda, 4'er kişilik market takımları, raf sayma, etiketleme, tartı/ambalajlama ve kasa etaplarında, takımlar halinde zamana karşı yarışacaklar. İFO Fuarcılık tarafından, Üçge'nın katkılarıyla ve Onur Group'un ürün sponsorluğunda 7 Aralık 2006 Perşembe günü InterShop İstanbul'06 fuar alanına kurulacak mini market içinde gerçekleştirilecek olan Market Olimpiyatı, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye genelindeki tüm zincir marketlerin katılımına açık olacak. Olimpiyatlarda dereceye giren takımlar, para ödülünün yanı sıra çeşitli kurumsal ödüllerin de sahibi olacak.

7-10 Aralık tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde 9. kez kapılarını perakende sektörüne açacak olan InterShop İstanbul 2006, Perakende Sektörü'nü satış noktası yatırımlarını şekillendirmek ve satışlarını artırmak için ihtiyaç duydukları çözümlerle buluşturacak. InterShop İstanbul'06, kusursuz satış zincirinin en önemli halkalarını da fuar alanında biraraya getirecek. Sektöre, "satışı artıracak çözümler sunan" ve bu yıl ki ana temasını "Kusursuz Satış Zinciri" üzerine kuran fuar, zinciri oluşturan satış noktasındaki "Donanım, Yönetim ve Güvenlik Sistemleri, Bilgi ve İletişim Teknolojileri ile Konsept ve Dekorasyon" halkalarını birarada sunacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title