Haberler

İSTANBUL-İleri yaştakilerin evlerine berber hizmeti

Güncelleme:

İleri yaştakilerin evlerine berber hizmetiİSTANBUL, (DHA) - Eyüpsultan Belediyesi, koronavirüs önlemleri kapsamında sokağa çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşlar için eve berber hizmeti veriyor.

İleri yaştakilerin evlerine berber hizmeti

İSTANBUL, (DHA) - Eyüpsultan Belediyesi, koronavirüs önlemleri kapsamında sokağa çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşlar için eve berber hizmeti veriyor.

Eyüpsultan Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, ilçede yaşayan hastalık, yaşlılık, ekonomik sorunlar nedeniyle evlerinden çıkamayıp berbere gidemeyen ihtiyaç sahiplerine evlerinde berber hizmeti sunuyordu.

KORONAVİRÜS SEBEBİYLE ARA VERİLEN HİZMET YENİDEN BAŞLADI

Normalleşme süreci kapsamında bir süre önce berberler hizmet vermeye başladı. Ancak 65 yaş ve üstü vatandaşlar, sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle berbere gidemiyor. Bu duruma çözüm için Eyüpsultan Belediyesi, ileri yaştaki vatandaşların evine berber götürüyor.

Koruyucu giysi ve maskeyle evlere giden berber, her tıraş öncesi ekipmanları dezenfekte ediyor.

Eyüpsultan'da yaşayan 86 yaşındaki Hüseyin Yüksek ile 65 yaşındaki felçli hasta olan Şükrü Başaran, Eyüpsultan Belediyesi ekiplerine memnuniyetlerini dile getirirken, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'e de teşekkür ettiler.

Özellikle yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi ileri yaştaki vatandaşlar berber hizmeti karşısında çok mutlu olduklarını dile getirdi.Tıraş sonrasında 65 yaş üstü vatandaşlara Bayram çikolatası ve maske hediye edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Destek Hizmetleri Müdürlüğü Eyüpsultan Belediyesi DHA Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title