Haberler

İstanbul: İhlas Eğitim Kurumlarından, "Öğretmenler Günü" Yemeği

İhlas Eğitim Kurumları, "24 Kasım Öğretmenler Günü" Münasebetiyle İhlas Kolejleri'nde Görev Yapan Öğretmenlere Yemek Verdi.

İhlas Eğitim Kurumları, "24 Kasım Öğretmenler Günü" münasebetiyle İhlas Kolejleri'nde görev yapan öğretmenlere yemek verdi.

İhlas Holding VİP salonunda verilen yemeğe, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Özgün, İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç, İHA Genel Müdürü Fevzi Kahraman, Genel Müdür Yardımcıları Hamit Arvas, İbrahim Pazan ve İsmail Ballı, Türkiye Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Nuh Albayrak, TGRT FM Program Müdürü Vehbi Arvas, davetliler ile İhlas Kolejleri'nde görevli 250 öğretmen katıldı.

İhlas Koleji öğretmenlerinin anıları ve 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili duygularının aktarıldığı konuşmaların ardından kürsüye çıkan İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Özgün, konuşmasına, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Enver Ören'in mesajını ileterek başladı. Özgün, "Enver Bey yurt dışında olduğu için burada bulunamadı. Ancak hepinizin Öğretmenler Günü'nü kutluyor" dedi.

"Bugün aranızda bulunmaktan çok mutluyum" diyen Özgün, ilk günkü heyecanı hala yaşadığını belirtti. Meslektaşlarına öğretmenlik yaptığı yıllardaki tecrübelerini ve anılarını anatan Özgün, doğruyu ve gerçeği öğretmenin, öğretmenlerin boynunun borcu olduğuna dikkat çekti. Özgün, geçmişini inkar eden bir neslin ayakta kalamayacağını vurgulayarak, bu şiarla İhlas Holding'in eğitim camiasına hizmet etmek amacıyla okullar açtığını kaydetti. İhlas Holding'in birçok şirketleri olduğuna dikkat çeken Özgün, sadece İhlas Eğitim Kurumlarının kar amacı gütmeden hizmet verdiğini söyledi.

İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç da konuşmasında, öğretmenliğin dünyanın en güzel ve ulvi mesleği olduğunu belirterek, "24 Kasım Öğretmenler Günü'nüz kutlu olsun. Sizlere çok teşekkür ediyorum. Ve bizlere bu güzide kurumları kazandıran değerli kurucumuz sayın Enver Ören'e şükranlarımı arz ediyorum" dedi.

Vaktinin büyük bir kısmını okulda öğrenci ve öğretmenlerle geçirdiğini ifade eden Koç, "Bizler belki emeklerimizin karşılığını yaşarken göremeyebiliriz. Ama biliyorum ki bu güzide mesleği seçmiş olan arkadaşlarım, yetiştirdikleri yavrularımızla insanlığın geleceğine yön veriyorlar" şeklinde konuştu.

İhlas Kolejleri'nde görev yapan öğretmenler de gelecek nesillerin yetişmesinde görev aldıkları için çok mutlu olduklarını ifade ettiler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title