Haberler

İstanbul: İbrahim Tatlıses Talimatla İfade Verdi

Sauna Çetesi'ne yönelik soruşturma kapsamında hakkında dava açılan Türkücü İbrahim Tatlıses, mahkemeye talimatla ifade verdi. Tatlıses, Kasım Zengin'in tavsiyesi üzerine eski sevgilisi Asena'ya yapılan büyüyü bozmak için 8 tane deve kestirdiğini söyledi.

Sauna Çetesi'ne yönelik soruşturma kapsamında hakkında dava açılan Türkücü İbrahim Tatlıses, mahkemeye talimatla ifade verdi. Tatlıses, Kasım Zengin'in tavsiyesi üzerine eski sevgilisi Asena'ya yapılan büyüyü bozmak için 8 tane deve kestirdiğini söyledi.

Dava kapsamında hakkında "çeteye yardım, yataklık etmek ve hürriyeti tahdite azmettirmek" suçundan dava açılan İbrahim Tatlıses, İstanbul 11. Ağır Ceza Mahkemesi'nde talimatla ifade verdi. Sauna Çetesi lideri Kasım Zengin ile ilişkisini ayrıntılı olarak anlatan Tatlıses, suçlamaları kabul etmedi. Çete lideri olduğu iddia edilen Kasım Zengin'i Emre Köroğlu olarak tanıdığını iddia eden Tatlıses, "Bana MİT'te çalıştığını söyledi, ben de inandım. Köroğlu'nun Ebced ilmini bildiğini öğrendim. Ben de Ebced ilmine ilgi duyduğum için samimiyetimiz ilerledi. Beni Ankara'daki bürosunun açılışına davet etti. Ben açılışa gittiğimde eski Emniyet Müdürü Ertuğrul Çakır ve eski Başsavcı Nuh Mete Yüksel de oradaydı. Onları görünce onun MİT'te çalıştığına daha da inandım. Bu arada Derya Tuna'yı ayağından vuran Hüseyin Bozan sekreterimi arayarak beni tehdit ediyordu. Ben de Kasım Zengin MİT'çi olduğu için ondan yardım istedim. Bir süre sonra Zengin, Bozan'ı kulisime getirdi. Konuştuk, fakat herhangi bir tehdit olmadı. Kendisini yanlış anladığımızı söyledi, ben de onu öperek gönderdim. Kasım Zengin'den Bozan'ın tehdit edilmesi gibi bir şey istemedim" diye konuştu.

Tatlıses ifadesinde kendisinden ayrılan Asena'ya büyü yapıldığına inandığını ve bu büyünün bozulması için de Kasım Zengin'den yardım istediğini söyledi. Tatlıses, "Asena'dan ayrıldıktan sonra durumunun iyi olmadığını gördüm. Onu bu sıkıntıdan kurtarmak için Ebced ilmini bilen Kasım Zengin'e söyledim. Zengin de Asena'ya büyü yapıldığını ve bu büyünün bozulması için 8 deve kesilmesi gerektiğini söyledi. Bana tuhaf geldi ama kabul ettim. Aydın'dan 8 deve getirtip kestirdik. Etini 3 gün fakirlere dağıttık ama yine de bitmedi. Böyle birkaç ilginç talebi daha oldu ama ben art niyet sezmediğim için ilişkimiz devam etti. Hatta bana 4 tane koruma gönderdi. Fakat bir süre sonra çeşitli sebeplerle benden para isteyince ve bana gönderdiği korumalardan onun MİT'çi olmadığını öğrenince ilişkimizi kestim. 1.5 ay sonra da operasyon yapıldı" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title