Haberler

İstanbul: İbrahim Kutluay, Sağlık Kontrolünden Geçti

Türkiye A Milli Basketbol Takımı Kaptanı İbrahim Kutluay, Dünya Şampiyonası hazırlıkları öncesinden sağlık kontrolünden geçti.

Türkiye A Milli Basketbol Takımı Kaptanı İbrahim Kutluay, Dünya Şampiyonası hazırlıkları öncesinden sağlık kontrolünden geçti.

Ay-yıldızlı ekibin, genel sağlık kontrolünden bugün kaptan İbrahim Kutluay ile genç oyuncu Mutlu Akpınar geçti. Hastanede İHA muhabirine açıklamalarda bulunan İbrahim Kutluay, Dünya Şampiyonası'nda çok zor bir grupta yer aldıklarını fakat gruptan çıkacaklarına inandığını söyledi. Önlerinde yoğun bir çalışma dönemi bulunduğunu belirten tecrübeli oyuncu, "Önce İtalya'da 13 günlük kamp var. Ardından turnuvalara katılacağız. Sonra Güney Kore ve Japonya'ya gideceğiz. Zor bir gruptayız ve işimizin kolay olmadığını biliyoruz. Ancak, takım olarak hem genç hem de kaliteli oyunculardan kurulu bir kadromuz var. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Hedefimiz, ilk olarak gruptan çıkabilmek. Zor grupta oynayacağımız için her maçımız çok önemli. Her maçı ayrı ayrı düşüneceğiz" dedi.

İbrahim Kutluay, Ülkerspor'dan Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili olarak da, "Fenerbahçe, benim yuvam. Basketbola Fenerbahçe'de başladım. 100. yılda da Fenerbahçe forması giyeceğim için çok mutluyum. Bu seneyi şampiyon olarak kapatmak istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title