Haberler

İstanbul Havalimanı İçin Dünyanın En Prestijli Gazetesi New York Times'ta Tam Sayfa İlan Verildi

Güncelleme:

Tamamlandığında dünyanın en büyüğü olacak İstanbul Havalimanı'nın açılışı, ABD'nin en çok satan gazetelerinden New York Times'ta tam sayfa ilanla duyuruldu. İlanda, havalimanının lale figürlü kulesi ve havadan çekilmiş görseli yer aldı.

2023 yılında tamamlandığında dünyanın en büyüğü olacak İstanbul Havalimanı'nın açılışı, ABD'nin en çok satan gazetelerinden New York Times'ta tam sayfa ilanla duyuruldu. İlanda, havalimanının lale figürlü kulesi ve havadan çekilmiş görselinin yer aldı.

ERDOĞAN AÇILIŞ YAPTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın adının "İstanbul Havalimanı" olacağını duyurduğu havalimanının açılışı için ABD'nin önde gelen gazetelerinden New York Times'da tam sayfa ilan yayımlandı.

İstanbul Havalimanı İçin Dünyanın En Prestijli Gazetesi New York Times'da Tam Sayfa İlan

''DÜNYANIN EN İLERİ TEKNOLOJİSİ İLE TANIŞIN''

Havalimanının lale figürlü kulesi ve havadan çekilmiş görselinin yer aldığı ilanda, "Seyahatin gelecekteki yolları: İstanbul Yeni Havalimanı" ifadesi yer aldı. İlanda, "Dünyanın en ileri teknolojili havalimanlarından biriyle tanışın" ifadelerine de yer verildi.

TİM, KAMPANYA BAŞLATTIĞINI AÇIKLAMIŞTI

Öte yandan, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) de, dün yaptığı açıklamada havalimanı için uluslararası boyutta tanıtım kampanyası başlattıklarını açıklamıştı. TİM'in kampanyasında özellikle havalimanının kargo kapasitesi dile getirilecek.

Kaynak: AA / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title