Haberler

İstanbul: Hasan Hüseyin Yaşar'dan Yalanlama

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü Güreş Şube Sorumlusu Hasan Hüseyin Yaşar, Ankara'da Yapılan Türkiye 1. Ligi Grekoromen Güreş Müsabakalarında Milli Güreşçi Şeref Eroğlu'na Saldırdığı Şeklinde Medyada Yer Alan Haberlerin Gerçekleri Yansıtmadığını Söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü Güreş Şube Sorumlusu Hasan Hüseyin Yaşar, Ankara'da yapılan Türkiye 1. Ligi Grekoromen Güreş müsabakalarında milli güreşçi Şeref Eroğlu'na saldırdığı şeklinde medyada yer alan haberlerin gerçekleri yansıtmadığını söyledi.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü Güreş Şubesi Sorumlusu Hasan Hüseyin Yaşar, milli güreşçi Şeref Eroğlu'nun Cumartesi günü yapılan Konya Şekerspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor müsabakasının kadrosunda dahi yer almadığını ve masa hakemlerine bir saat önce verilen müsabaka listesinde bu kiloda Konya Şeker adına Selahattin Güngör'ün Selçuk Çebi'nin rakibi olduğunu söyleyerek, "Şeref Eroğlu, ayrıca takımının diğer maçlarında da mücadele etmemiş ve suni gündem peşindedir. Medyada yer alan olay bizim maçlarımız bittikten sonra Şeref Eroğlu'nun galibiyet sevinci yaşayan sporcularımızdan Mücahit Vardal'a soyunma odamızın bulunduğu koridorda saldırması sonucu iki sporcu arasında meydana gelmiştir. Ben de olayın büyümesini engellemek için Mücahit ve Şeref'in arasına girerek, Eroğlu'na buradan ayrılmasını söyledim. Olay bundan ibarettir."

Milli güreşçi Şeref Eroğlu'nun boynunda yer alan çiziklerle ilgili aldığı raporun kendisiyle bir ilgisi bulunmadığını anlatan Hasan Hüseyin Yaşar, şöyle konuştu: "Milli bir sporcuya bu şekilde davranmak bana kulübüme bir şey kazandırmaz. Eski bir sporcum tarafından bu şekilde itham edilmek beni oldukça üzmüştür. Ayrıca olayda ifadeden kaçtığım haberi de yalan. Maçtan sonra Amasya'da yapılan Serbest Güreş Şampiyonası'na katılmak üzere yola çıktım. Şeref Eroğlu'nun benden şikayetçi olduğu tarafıma bildirilince medyada yazdığı gibi kaçmadım ve yoldan geri dönerek akşam saatlerinde adı geçen karakola giderek ifade verdim. İfademi verdikten sonra tekrar güreş takımımızın maçlarını izlemek üzere Amasya'ya gittim. Medyada yer alan haberler asılsız ve gerçeği yansıtmamaktadır."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title