Haberler

İstanbul: Gültiken, Beşiktaş'ın Kampını Değerlendirdi

Beşiktaş İdari Menajeri Ali Gültiken, Beşiktaş'ın Fransa'da yaptığı kampın son derece verimli geçtiğini belirterek, takımdaki arkadaşlığın üst seviyede olduğunu söyledi.

Beşiktaş İdari Menajeri Ali Gültiken, Beşiktaş'ın Fransa'da yaptığı kampın son derece verimli geçtiğini belirterek, takımdaki arkadaşlığın üst seviyede olduğunu söyledi.

Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesine Beşiktaş'ın Fransa'da gerçekleştirdiği yeni sezon hazırlıklarıyla ilgili değerlendirmede bulunan Gültiken, Paris'te yapılan kamptan teknik ekip olarak çok memnun kaldıklarını belirterek, "Çalışma, katılım, konsantrasyon açısından son derece verimli bir kamp dönemi geçirdik. Takımın büyük bir bölümü idmanlara düzenli olarak katıldı. Yeni transferlerin ve gençlerin uyum problemi yaşamaması bizim açımızdan sevindirici. Runje ve Delgado çok sıcak, uyumlu ve sosyal insanlar. Her iki futbolcumuz da çok sıcak ikili ilişkiler kurdular. Arkadaşları ile sürekli konuşuyorlar. Nobre de vatandaşı Kleberson olduğu için daha rahat bir görünüm sergiliyor. Nobre'nin gelişi Kleberson'a da yaradı. İkisinin de performansı yükseldi. Genel olarak takım içinde iyi bir hava yakalandı. Kampta sakatlık yaşanmaması da bizim açımızdan sevindirici" diye konuştu.

Kampın verimli geçmesinin önemli sebeplerinden birinin de genç oyuncular olduğuna dikkat çeken Gültiken, "Teknik Direktörümüz Jean Tigana'nın bir çok genç oyuncuyu kampa davet etmesi rekabeti arttırdı. Tüm takım antrenmanlarda üst seviyede çalıştı ve motivasyonları ile dikkat çekti. İlk etap hazırlıklarımız kondisyon ve güce dayalıydı. İkinci hazırlık kampında ise daha çok teknik ve taktik çalışmalara yer verilecek" dedi.

Beşiktaş'ın bu sezonda oynadığı ilk hazırlık maçında Fransa'nın Le Mans takımıyla golsüz berabere kalmasını ve futbolcuların karşılaşmadaki performanslarını da değerlendiren Gültiken, "Ciddi bir ekiple oynadık. Maçta görev alan isimlerin çoğu ilk defa Beşiktaş forması giydi. Sergilenen performans bizleri sevindirdi. Takıma geç katılan oyuncularımızın idman eksikliği göze çarptı. Ama bu maç ölçü değil" ifadelerini kullandı.

Takımdaki arkadaşlığın üst seviyede olduğunu vurgulayan Beşiktaş İdari Menajeri Ali Gültiken, "Genç bir ekip olduğumuz için oyuncularımızın kaynaşması kolay oldu. Ben takıma henüz yeni katıldım fakat benden önce takımda olan arkadaşlarım geçmiş dönemlerdekinden çok daha iyi bir arkadaşlığın yaşandığını söylüyor. Futbol takımımızda ciddi bir değişim yaşanıyor. Bunu kamp döneminde de gördük" ifadeleriyle açıklamasını sonlandırdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title