Haberler

İstanbul Gençlik Festivali 300 Bin Genç ile Buluşmaya Hazırlanıyor

Güncelleme:

Türkiye'nin en kapsamlı gençlik festivali 4 Mayıs'ta Yenikapı Meydanı Etkinlik Alanı'nda başlıyor!

Spor, kültür-sanat, teknoloji ve daha birçok alanda onlarca aktivitenin gerçekleşeceği zengin etkinlik takvimiyle bu yıl herkesin kendinden bir şeyler bulabildiği tek festival olacak İstanbul Gençlik Festivali 2017 için geri sayım başladı.

Katılımın tamamen ücretsiz olacağı İstanbul Gençlik Festivali 4-7 Mayıs tarihleri arasında Yenikapı Meydanı Etkinlik Alanı'nda 300 bin genci ağırlayacak.

Ortaokul öğrencilerinden yeni mezunlara kadar bütün gençlere hitap eden etkinliklerin gerçekleşeceği festivalde 5 Mayıs'ta Emre Kaya ile başlayacak müzik şöleni, 7 Mayıs'ta Türkiye'nin en başarılı grubu MFÖ'nün ana sahnede gerçekleştireceği konser ile devam edecek.

Türkiye'nin en kapsamlı gençlik festivali farklı ilgi alanlarına sahip gençleri bir araya getiriyor

Spor tutkunu gençler, Nike sponsorluğunda gerçekleşecek birçok koşu ve futbol aktiviteleri, 3x3 basketbol turnuvası, okçuluk aktiviteleri, Türkiye'deki gençlerin birçoğunun ilk kez deneyimleyeceği ayak bilardosu ve son dönemde dünyayı kasıp kavuran Üniversiteler Arası League of Legends Turnuvası final mücadelesi ile İstanbul Gençlik Festivali'nde buluşacak.

Redbull sponsorluğunda gerçekleşecek olan Neymar Jr. Five Futbol turnuvası, gençlere unutulmaz bir deneyim yaşama şansının kapılarını açacak. Festivalde düzenlenecek turnuvanın galibi, Türkiye finallerinde de başarılı olması halinde, Brezilya'da düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası'na katılma şansı elde edecek.

Ara Güler'in "Bir Zamanlar İstanbul" sergisinin yanı sıra Klasik Türk Sanatları, Yıldız Sarayı Vakfı sergileri; 'Çok Kısa Film Yarışması', 'Fotoğraf Yarışması', 'Sosyal Medya ve Fotoğraf Atölyesi' gibi etkinlikler de 4-7 Mayıs arası Yenikapı Etkinlik alanında olacak.

Kültür-Sanat aktivitelerinin 4 gün boyunca hız kesmeden devam edeceği festivalde; Ok Atma & Yapımı, Fotoğraf, Pasta, Sosyal Medya ve Çadır Kurma Atölyelerinde alanında uzman kişiler öğrenmeye hazır gençleri karşılayacak.

Kariyer Günleri etkinliği, eğlence ve bilgiyi aynı anda yaşamak isteyen gençleri yeni iş fırsatları için önde gelen şirketler ile buluşturacak.

İstanbul Gençlik Festivali'nde her an hem eğlenceli hem de öğretici aktivitelerle dolu geçecek

İstanbul Gençlik Festivali; 56'dan fazla sivil toplum kuruluşu, yayınevleri, dergiler, üniversiteler, eğitim kurumları, öğrenci platformları, iş-kariyer, kamu ve spor kurumları, geleneksel sanatlar ve el sanatları alanlarında faaliyet gösteren 300 katılımcıyla bir araya gelecek gençler 4 gün boyunca bilgi ve eğlenceyi bir arada yaşayacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Emre Kaya İstanbul Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title