Haberler

İstanbul: Galatasaray, Ümit Karan'la Nikah Tazeledi

Galatasaray'ın Golcü Futbolcusu Ümit Karan, Sarı-kırmızılı Kulüple Olan Sözleşmesini Uzatarak, Kendisini 3 Yıl Daha Galatasaray'a Bağlayacak Olan Sözleşmeye İmza Attı.

Galatasaray'ın golcü futbolcusu Ümit Karan, sarı-kırmızılı kulüple olan sözleşmesini uzatarak, kendisini 3 yıl daha Galatasaray'a bağlayacak olan sözleşmeye imza attı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki Turgay Vardar Basın Odası'nda gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Galatasaray Spor ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Ümit Karan'la 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını belirterek, sözleşmenin hem sarı-kırmızılı kulüp hem de golcü futbolcu için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Bu kararı verirken çok düşündüğünü kaydeden Ümit Karan ise her iki taraf için de hayırlı olmasını dileyerek, "Galatasaray'dan ayrılamayacağımı düşündüğüm ve içimdeki Galatasaray sevgisi çok büyük olduğu için böyle bir karar verdim. Galatasaray'da yapacak daha çok işim olduğunu düşünerek bu imzayı attım. Kulüp içinde sevilmem ve seyircinin de beni çok sevmesi bu kararımda etkili oldu" diye konuştu.

Galatasaray'ın devre arasında gerçekleştireceği kamp programı hakkında da bilgi veren Galatasaray Spor ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, 3 Ocak'ta Antalya'ya giderek 12 Ocak'a kadar bir kamp dönemi geçireceklerini söyledi. Antalya'da Efes Cup Turnuvası'na da katılacaklarını dile getiren Sezgin, burada Concorde Risort Otel'de konaklayacaklarını, çalışmalarını da Titanic Otel'in sahasında gerçekleştireceklerini kaydetti.

Bu arada Galatasaray, Bordeaux takımıyla oynayacağı Şampiyonlar Ligi karşılaması için Salı günü sabah saatlerinde Fransa'ya gidecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title