Haberler

İstanbul: Galatasaray'ın 101. Kuruluş Yıldönümü

Galatasaray Spor Kulübü'nün 101. Kuruluş Yıldönümü Etkinlikleri, Sarı-kırmızılı Kulübün Kurucusu Ali Sami Yen'in Kabri Başında Anılmasıyla Başladı.

Galatasaray Spor Kulübü'nün 101. kuruluş yıldönümü etkinlikleri, Sarı-kırmızılı kulübün kurucusu Ali Sami Yen'in kabri başında anılmasıyla başladı.

Ali Sami Yen'in Feriköy Mezarlığı'ndaki kabri başında gerçekleştirilen anma törenine Başkan Özhan Canaydın'ın yanısıra Yönetim Kurulu Üyeleri Atilla Kınay, Celal Gürcan, Mehmet Helvacı, Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar ve camianın ileri gelenleri katıldı. Başkan Canaydın, tören sırasında kulübün kurucusu ve ilk başkanı Ali Sami Yen'e hitaben yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Kurucumuz, yine beraberiz. 101. yılımız hayırlı olsun. Demek ki düne kadar 100 yaşındaydık. Bugün 101. yaşımızı kutluyoruz. 100. yılda şampiyonluk hediye ettik. Bundan sonra da gösterdiğiniz yolda şampiyonluklar için çalışacağız. Daha nice yüzyıllara. Saygıyla anıyorum."

Kutlamalar çerçevesinde yarın Taksim Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasının ardından Galatasaray Lisesi'nde tören düzenlenecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title