Haberler

İstanbul: Galatasaray, Denizlispor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Galatasaray, yarın deplasmanda oynayacağı Denizlispor maçının hazırlıklarını basına kapalı yaptığı antrenmanla tamamladı.

Galatasaray, yarın deplasmanda oynayacağı Denizlispor maçının hazırlıklarını basına kapalı yaptığı antrenmanla tamamladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Teknik Direktör Eric Gerets yönetiminde yapılan antrenman ısınma koşusu ve esneklik çalışmasıyla başladı. Belçikalı teknik adam daha sonra oyuncuları 11'er kişilik iki takıma ayırarak, tam sahada taktik bir çalışma yaptırdı. Antrenman soğuma koşusu ve esneklik çalışmalarıyla sona erdi.

Antrenmana dün yapılan çalışmada sol alt baldırına aldığı bir darbeye bağlı olarak gelişen ödem ve ağrı nedeniyle sağlık merkezinde tedavi edilen Hasan Şaş katılmadı. Tedavilerine devam edilen Mehmet Güven ve Orhan Ak ile ameliyat olan Tolga Seyhan da çalışmaya katılmadılar. Teknik Direktör Eric Gerets, sakatlıkları bulunan Mehmet Güven, Orhan ve Tolga'nın yanı sıra Ümit, Okan ve Carrusca'yı maç kadrosuna almadı.

Sarı-kırmızılı ekip, öğleden sonra özel uçakla Denizli'ye gidecek. Teknik Direktör Eric Gerets tarafından Denizlispor maçı için açıklanan 19 kişilik kafilede şu oyuncular bulunuyor:

"Mondragon, Tomas, Song, Hakan, Necati, Hasan Şaş, Mehmet Topal, Fevzi, Ayhan, Cihan, Emre, İliç, İnamoto, Ferhat, Aydın, Sabri, Hasan Kabze, Arda, Ergün".

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title