Haberler

İstanbul: Galatasaray'da Derbi Hazırlıkları Başladı

Turkcell Süper Lig'de Dün Sivasspor'u 3-1 Mağlup Eden Galatasaray, 3 Aralık Pazar Günü Fenerbahçe ile Oynayacağı Derbi Maçının Hazırlıklarına Ara Vermeden Başladı.

Turkcell Süper Lig'de dün Sivasspor'u 3-1 mağlup eden Galatasaray, 3 Aralık Pazar günü Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Teknik Direktör Eric Gerets nezaretinde yapılan antrenmanda dünkü maçta forma giyen futbolcular düz koşuyla çalışmayı tamamlarken, diğer futbolcular kondisyon ve şut çalışmasının ardından dar sahada çift kale maç yaptı.

Sakatlıkları bulunan Hakan ve Orhan Ak ile Sivasspor maçında belindeki ağrı nedeniyle ikinci yarıda oyundan çıkan Arda antrenmana katılmadı. Antrenmanda sakatlıkları bulunan Carrusca ve Aydın ise takımdan ayrı kondisyoner eşliğinde koşu yaptı.

Bu arada futbolcular ve teknik heyet, 45 yaşına giren antrenör Reinhard Stumpf'un doğum gününü kutladı. Stumpf, sahaya getirilen doğum günü pastasını kesti.

Öte yandan yarını izinli geçirecek olan Galatasaray, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını Salı günü yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title