Haberler

İstanbul: Futbol Federasyonu Özel A Antrenör Kursu Devam Ediyor

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Riva'daki tesislerinde gerçekleştirdiği Özel A Antrenör Kursu devam ediyor.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Riva'daki tesislerinde gerçekleştirdiği Özel A Antrenör Kursu devam ediyor.

Özel A Antrenör Kursu'na katılan Antrenör Bülent Korkmaz, teknik direktörlük için Denizlispor ile bir görüşmesinin olduğunu, paranın sorun olmamasına karşın bazı şartlarda anlaşamadıklarını ve sözleşme imzalayamadıklarını söyledi. Bülent Korkmaz, "Denizlispor ile görüştük. İlk defa teknik direktörlük teklifini Denizlispor'dan aldım. Parasal konuda anlaştık. Hem takım hem de ekiple ilgili 2 şartım vardı. Bu şartlar olmayınca sözleşmeyi imzalamadım" dedi.

Birkaç kulüpten gayri resmi transfer teklifleri aldığını belirten Bülent Korkmaz, "Hedefi olan her takımı çalıştırırım. Hedefi olmayan, problemli olan hiçbir takımı çalıştırmam" ifadelerini kullandı. Bülent Korkmaz ayrıca, Türkiye'nin Dünya Kupası'nda olmamasının çok acı olduğunu sözlerine ekledi.

Galatasaraylı futbolcu Emre Aşık ise, Sarı-kırmızılı takımda sürekli ilk 11'de yer almayı hedeflediğini söyleyerek, "Sezon başı kampını iyi geçirip, yeni sezona iyi başlamak istiyorum. Şampiyonlar Ligi'nde takımıma katkıda bulunmak istiyorum. Bu sene benim altın yılım olacak" diye konuştu.

Tecrübeli futbolcu Okan Buruk da, kursta bilgilerini pekiştirdiklerini söyleyerek, "Daha önce bir diploma almıştık. Bu kurs güncelleme açısından iyi oldu. Hem antrenör adayı olarak hem futbolcu olarak çok şey öğreniyoruz. Biz hepimiz tecrübeli futbolcularız. Tecrübelerimizi bizden sonraki nesile aktarabiliriz" dedi. Tecrübeli futbolcu Okan, şu anda hiçbir kulüple transfer konusunda görüşmediğini, transferiyle ilgili menajerinin ilgilendiğini belirtti.

Galatasaray PAF Takımı'ndaki görevinden ayrılan Antrenör Suat Kaya da, birkaç kulüpten transfer teklifleri aldığını, bu teklifleri değerlendirdiğini söyleyerek, "3 sene Galatasaray altyapısında çalıştım. İstanbul ve Türkiye şampiyonlukları yaşadım. Türk futboluna yeni yıldızlar kazandırmak için elimizden geleni yaptık. Galatasaray altyapısında eğitim aldığımızı düşündüğüm için büyüklerime de danışarak ayrılma kararı aldım. Ben yarışmacı bir grupta yavaş yavaş basamakları çıkmak istiyorum. Onlar da bu kararımı anlayışla karşıladılar. Birkaç kulüpten transfer teklifi aldım. Bu teklifleri değerlendiriyorum" dedi.

Kursta Milli Takımlar Teknik Direktör Fatih Terim ve yardımcıları Oğuz Çetin ile Müfit Erkasap seminer verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title