Haberler

İstanbul: Florya'da Trafik Kazası: 1 Yaralı

Florya'da Bir Ciple Otomobilin Çarpışması Sonucu Meydana Gelen Kazada, Otomobil Sürücüsü Aracın İçinde Sıkıştı. Yaralanan Sürücü, İtfaiye Ekiplerinin Çalışmaları Sonucu Sıkıştığı Yerden Çıkarıldı.

Florya'da bir ciple otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, otomobil sürücüsü aracın içinde sıkıştı. Yaralanan sürücü, itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu sıkıştığı yerden çıkarıldı.

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde Florya Kaşıbeyaz mevkiinde meydana gelen kazada, C.Y. yönetimindeki Range Rover marka 34 TY 0877 plakalı cip, Osman Samur yönetimindeki Citroen marka 34 ZY 1090 plakalı otomobile çartı. Çarpmanın etkisiyle Samur, otomobil içinde sıkıştı. Yaralanan sürücü, sıkıştığı yerden olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çalışmalarıyla çıkarıldı. İlk müdahalesi yapılan Samur, ambulansla Özel International Hospital'a kaldırılarak tedavi altına alındı. Cip sürücüsü C.Y. ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Kaza nedeniyle her iki araçta da maddi hasar meydana geldi. Olay yerine gelen C.Y.'nin yakınları, "Kazada bir yaralı var. Öncelikle onu ziyarete gideceğiz. Daha sonra ne gerekiyorsa yapacağız" dedi. Kaza nedeniyle uzun süre trafiğe kapanan yol, ekiplerin yaptığı çalışmanın ardından açıldı.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title