Haberler

İstanbul Film Festivali Gişeleri Açılıyor

Bu yıl 27'ncisi 5- 20 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 27. Uluslararası İstanbul Film Festivali'nin biletleri 22 Mart cumartesi günü satışa çıkıyor.

İstanbul Film Festivali geçtiğimiz yıllarda başlattığı hafta içi seanslarında indirimli fiyat uygulamasını bu yıl tüm biletlere yansıtıyor. Festivalde bilet fiyatları tam 10 YTL; Akbank Galaları hariç tüm seanslarda öğrenci ile 65 yaş ve üstü için 7 YTL olacak. Gala filmlerinin biletleri ise 15 YTL olarak belirlendi.

Festivalde hafta içi gündüz seansları (11.00 - 13.30 ve 16.00) ise yalnızca 3.50 YTL Festivaldeki tüm Türk filmleri de tüm seanslarda yine 3.50YTL'den izlenebilecek.

Sinemaseverler biletlerini; Beyoğlu'nda Emek ve Atlas ile Kadıköy'de Rexx sinemalarında açılacak gişelerden, Biletix satış noktalarından satın alabilecekler.

27. Uluslararası İstanbul Film Festivali, 5- 20 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek. Programında 20'yi aşkın bölümde 200 filmin yer aldığı Festivalde her yıl olduğu gibi ünlü konuklar, usta sinemacıların katılacağı söyleşi ve atölye çalışmaları, sinema dersleri, sergiler, partiler, konserler ve birçok ilginç yan etkinlik yer alıyor.

Biletlerin alınırken Festival kitapçıklarındaki yıldızlı filmlere dikkat edilmesi öneriliyor. 27. Uluslararası İstanbul Film Festivali'nde konuk yönetmen ve oyuncuların katılımıyla gerçekleşecek 57 film gösterimi Festival kitapçıklarında işaretlendi. Aralarında Amos Gitai, Alain Corneau, Alexander Sokurov, William Klein, Marc Caro gibi yönetmenlerin de olduğu Festival konukları kendi filmlerinin gösterimleri öncesi izleyicilerle buluşup sohbet edecekler.(ANKA)

(EYL/ZG)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title