Haberler

İstanbul: Fenerbahçe Ülker, Gruptan Çıkma Şansını Zora Soktu

Fenerbahçe Ülker, Basketbol Erkekler Avrupa Ligi C Grubu'nda Yunanistan'ın Aris Tt Bank Takımına 86-80 Mağlup Oldu. Sarı-lacivertliler, Bu Sonuçla Grupta Oynadıkları 8. Maçında 6. Mağlubiyetlerini Alırken, Gruptan Çıkma Şansını da Zora Soktu.

Fenerbahçe Ülker, Basketbol Erkekler Avrupa Ligi C Grubu'nda Yunanistan'ın Aris TT Bank takımına 86-80 mağlup oldu. Sarı-lacivertliler, bu sonuçla grupta oynadıkları 8. maçında 6. mağlubiyetlerini alırken, gruptan çıkma şansını da zora soktu.

Karşılaşmanın ardından bir basın toplantısı düzenleyen Fenerbahçe Ülker Antrenörü Aydın Örs, çok önemli bir maçtan mağlubiyetle ayrıldıkları için üzgün olduklarını belirterek, "Bu maç, ikinci yarının başında kazanmamız gereken önemli bir maçtı. İyi de hazırlandığımız bir maçtı. Ama ne yazık ki oyuna iyi başlayamadık. Özellikle hücumda kolay sayılabilecek topları yapamadığımız zaman savunmadan da düştük. İlk yarıda adam adama savunma yaptık. Savunmada hatalar yaptık. Böyle tecrübeli bir takıma karşı da hatalar yapıldığında kazanmak imkansız. Ev sahibi takım olmanın avantajlarını kullanamadık. Kalan 6 maçımız var. Zor olsa da kağıt üzerindeki şansımızı sonuna kadar kullanacağız" diye konuştu.

Fenerbahçe Ülker'i sergilediği performans nedeniyle tebrik eden Aris TT Bank Antrenörü Andrea Mazzon ise şöyle konuştu:

"Biz galiba doğru zamanda doğru şeyleri yaparak maçı kendi lehimize çevirmeyi bildik. İstanbul'da bu salonda maç yapmak gerçekten zevkliydi. Ateşli ve iyi bir taraftar topluluğu vardı. Kendi takımımı değerlendirmek gerekirse çift haneli sayılara ulaşan oyuncularım vardı. 3. periyodun sonunda yapmamız gereken hamleleri yaptık. Topları çok iyi kullandık ve top kaybı yapmadık. Oyunları doğru zamanda gerçekleştirdik."

Mazzon, Aris TT Bank'ın son 14-15 yıldır Avrupa kupalarında deplasmanda maç kazanamadığını hatırlatarak, bu açıdan Fenerbahçe Ülker galibiyetinin çok anlamlı olduğunu sözlerine ekledi.

Aris TT Bank'ın tecrübeli oyuncusu Massey ise, zor bir takıma karşı mücadele ettiklerini kaydederek, "Ama ortaya iyi bir mücadele koyduk. Herşeyimizi ortaya koyup iki maçı da kazandık. Amacımız tüm maçları kazanmak. Grup maçlarının sonunda yerimizi göreceğiz. Fenerbahçe Ülker'de de kaliteli oyuncular var. Eksikleri olduğunu söyleyemem. Özellikle Solomon gibi kendisini ispat etmiş çok önemli bir oyuncuları var. Onlar da her iki maçta ellerinden geleni yaptılar" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title