Haberler

İstanbul: Fenerbahçe'nin Yeni Transferi Kezman, İddialı Konuştu

Fenerbahçe'nin yeni transferi Mateja Kezman, sarı-lacivertli kulübü tercih etmesindeki en büyük nedenin ligde ve Avrupa'da kupalar hedeflemesi olduğunu belirterek, "Taraftarlar bana destek versinler, onların rüyalarını gerçekleştirmeye çalışacağım" dedi.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Mateja Kezman, sarı-lacivertli kulübü tercih etmesindeki en büyük nedenin ligde ve Avrupa'da kupalar hedeflemesi olduğunu belirterek, "Taraftarlar bana destek versinler, onların rüyalarını gerçekleştirmeye çalışacağım" dedi.

Fenerbahçe'de giyeceği 9 numaralı formayla FBTV'de canlı yayına çıkan Sırp golcü Kezman, önemli açıklamalarda bulundu. Havalimanında ve otelde karşılaştıklarından sonra Fenerbahçe'nin tahmininden de büyük bir kulüp olduğunu gördüğünü söyleyen Sırp futbolcu Kezman, "Sirbistan'da ve Avrupa'daki gazetelerde her zaman Fenerbahçe ile ilgili haberler okuyabilirsiniz. Fenerbahçe'yi ligde ve Avrupa'da kupalar hedeflediği için tercih ettim. Ben şampiyonluk hedefleyen takımları tercih ederim. Havalimanında ve otelde karşılaştıklarımdan sonra Fenerbahçe'nin tahminimden de büyük bir kulüp olduğunu gördüm" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico'nun hücum futbolu oynatmasının kendisi için avantaj olduğunu belirten Kezman, "Kayerim boyunca her takımda çok gol attım. Zico'nun hücum futbolunu tercih etmesi benim için önemli. Fenerbahçe'nin başarısı için de gollerimi atacağım" diye konuştu.

Fenerbahçe taraftarlarını atacağı gollerle coşturacağını, Galatasaray'a gol atarak da gerçek Fenerbahçeli olacağını ifade eden Kezman, "Havalimanında Fenerbahçe taraftarının büyüklüğünü gördüm. Saha içinde savaşçı bir yapıya sahip olduğum için her oynadığım kulüpte taraftarla aram iyi olmuştur. Fenerbahçe taraftarlarını atacağım gollerle coşturacağım. Galatasaray'a gol atarak da gerçek Fenerbahçeli olacağım. Taraftarları mutlu etmek için tüm gücümle mücadele edeceğim, onların rüyalarını gerçekleştirmeye çalışacağım" dedi. Sessiz bir yapıya sahip olduğunu, ailesiyle bir arada olmayı sevdiğini belirten Kezman, Fenerbahçe'nin diğer yeni transferi Brezilyalı Deivid De Souza ile çok sayıda gol atacaklarını sözlerine ekledi.

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu, Çok güçlü ve istikrarı yakalayacak bir kadro oluşturduklarını söyleyerek, "Yönetim kurulu olarak Fenerbahçe'nin 100. yıl hedefleri doğrultusunda transfer yaptık. Emin adımlarla 100. yıl hedeflerimize ulaşacağız. Çok güçlü ve istikrarı yakalayacak bir kadro oluşturduk. Kezman, Fenerbahçe'nin hedeflerine büyük katkı sağlayacak ve atacağı gollerle Fenerbahçe taraftarının gözbebeği olacak" diye konuştu. Asbaşkan Ekşioğlu, Brezilyalı oyuncu Deivid De Souza'nın da hafta içinde İstanbul'da olacağını sözlerine ekledi.

Öte yandan, Sırp golcü Mateja Kezman, daha sonra Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nı, Fenerbahçe Müzesi'ni ve Fenerium Mağazası'nı gezdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title