Haberler

İstanbul: Fenerbahçe, Kupada Grup Maçlarına Galibiyetle Başladı

Fenerbahçe, Fortis Türkiye Kupası'nda, C Grubu'ndaki İlk Maçında Sahasında Gaziantepspor'u 2-0 Mağlup Etti.

Fenerbahçe, Fortis Türkiye Kupası'nda, C Grubu'ndaki ilk maçında sahasında Gaziantepspor'u 2-0 mağlup etti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, zor bir maç olacağını önceden tahmin ettiklerini belirtti. Zico, "Rakibin kapalı oynayacağını biliyorduk. Oyunu hızlandırıp, açmak istedik. Sabırlı olmaya ve şansı bulduğumuzda değerlendirmeye yönelik bir oyunumuz vardı. Alınan sonuçtan ve oyuncularımın mücadelesinden memnunum" dedi.

Fenerbahçe'nin karşılaşmadaki ilk golüne imza atan Deivid ile ilgili de Zico, "Forvet oyuncularının gol atmaya ihtiyaçları vardır. Attığı golden sonra Deivid'in kendisine olan güveninin geri geleceğini sanıyorum. İlerleyen maçlarda çok daha güzel bir Deivid izleyeceğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Walter Zenga ise, Fenerbahçe'ye karşı zorlu bir mücadele verdiklerini belirterek, "Oyuncularım çok iyi bir performans ortaya koydu. Haftaya Cuma günü Fenerbahçe ile yapacağımız lig maçı çok daha değişik olacak" diye konuştu.

Fenerbahçe karşısında nasıl oynamaları gerekiyorsa o şekilde oynadıklarının altını çizen Zenga, "Diğer takımların burada 6 hücum oyuncusuyla oynadığını ve maç başına 20 şut attıklarını sanmıyorum. Biz 14 puana sahibiz, bu 14 puanı bize hediye etmediler. Bu akşam oyuncularımızın yaptıkları, bizi memnun etti" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe, Vestel Manisaspor maçının hazırlıklarına yarın öğleden sonra basına kapalı yapacağı antrenmanla başlayacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title