Haberler

İstanbul: Fenerbahçe İzmir'e 3 Puan İçin Gitti

Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de 17. Haftanın Açılış Maçında Ankaragücü'nün Cezası Nedeniyle Yarın İzmir'de Oynayacağı Karşılaşma İçin Öğle Saatlerinde Özel Bir Uçakla İzmir'e Gitti.

Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de 17. haftanın açılış maçında Ankaragücü'nün cezası nedeniyle yarın İzmir'de oynayacağı karşılaşma için öğle saatlerinde özel bir uçakla İzmir'e gitti.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bulunan yolcular, sarı-lacivertli futbolcular Kezman ve Appiah'a yoğun ilgi gösterdi. Yolcular, Kezman ve Appiah ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Bu arada daha önce Ankaragücü maçı kadrosunu 20 futbolcu olarak belirleyen Teknik Direktör Zico, sakatlıkları yeni geçen Ümit Özat ve Mehmet Yozgatlı'yı riske etmemek için kadrodan çıkararak 18'e düşürdü. Her iki futbolcunun UEFA Kupası'nda Çarşamba günü Eintracht Frankfurt ile yapacağı maç öncesinde riske atılmaması için kadrodan çıkarıldığı açıklandı.

Sarı-lacivertli kafilede sarı kart cezalısı Edu'nun yanı sıra sakatlıkları bulunan kaleci Rüştü, Selçuk ve Kerim de kadroda yer almıyor.

Sarı-lacivertli kafilede yer alan futbolcular: "Volkan, Appiah, Kezman, Tuncay, Tümer, Aurelio, Can, Önder, Alex, Serdar, Semih, Deniz, Uğur, Kemal, Olcan, Serkan, Lugano ve Deivid."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title