Haberler

İstanbul: Eyüp'te Bir Kıraathaneye Molotof Kokteyli Atıldı

Eyüp'te Yüzü Maskeli Bir Grup Tarafından Bir Kıraathaneye Atılan Molotof Kokteyli, Madde Hasara Neden Oldu.

Eyüp'te yüzü maskeli bir grup tarafından bir kıraathaneye atılan molotof kokteyli, madde hasara neden oldu.

Edinilen bilgiye göre, Alibeyköy Akşemsettin Mahallesi Serhatlı Sokak üzerinde sayıları yaklaşık 20 civarında olduğu öğrenilen yüzü maskeli bir grup, belirtilen yerdeki kıraatheneye gelerek içeride bulunan kişileri etkisiz hale getirdi. Ellerinde silah ve sopaların bulunduğu grup, molotof kokteylini kıraathanenin içine attıktan sonra duvara 'Kumar oynatmak suçtur, bu suçtan vazgeçin', 'Cephe' yazdıktan sonra olay yerinden uzaklaştı. Alev alan kıraathaneye Alibeyköy İtfaiyesi ekipleri müdahale ederken, kıraathanede ufak çapta maddi hasar oluştuğu kaydedildi.

Olayın görgü tanıkları, ellerinde silah ve sopaların bulunduğu yüzleri maskeli kişilerin kıraathaneye gelerek içerdekileri etkisiz hale getirdiklerini ve ardından molotof kokteyli atarak hızla olay yerinden uzaklaştıklarını belirtti.

Öte yandan, Gaziosmanpaşa İsmetpaşa Caddesi üzerinde kimliği belirsiz kişilerce lastik yakma eylemi gerçekleştirildi. Polis, her iki olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title