Haberler

İstanbul: Eski Bakan'ın Kızı Evi Yıkılınca Sinir Krizleri Geçirdi

Anadolu Hisarı'nda, Amcazade Hüseyinpaşa Vakfı'na Ait Arazi Üzerindeki, Aralarında İmar ve İskan Eski Bakanı Muhittin Güven'in Kızı Sema Evin ve İşadamı Ali Koç'un Kayıkhanesinin de Bulunduğu 14 Bina, Belediye Ekipleri Tarafından Boşaltılarak Yıkıldı. Eski Bakan Güven'in Kızı Sema Evin, Yıkım Çalışmaları Sırasında Sinir Krizleri Geçirdi.

Anadolu Hisarı'nda, Amcazade Hüseyinpaşa Vakfı'na ait arazi üzerindeki, aralarında İmar ve İskan eski Bakanı Muhittin Güven'in kızı Sema Evin ve işadamı Ali Koç'un kayıkhanesinin de bulunduğu 14 bina, belediye ekipleri tarafından boşaltılarak yıkıldı. Eski Bakan Güven'in kızı Sema Evin, yıkım çalışmaları sırasında sinir krizleri geçirdi.

Yıkım ekipleri, sabah saatlerinde vakıf arazisine geldi. Bu sırada eski bakan Güven'in kızı Sema Evin, eşyalarının boşaltılmak istenmesine tepki gösterdi. Evin'in, sakinleştirilerek binadan çıkarılmasının ardından eşyaların tahliyesine başlandı. Görevlilerin eşyaları taşıması sırasında bir kaç eşyanın kırılması, Evin'in tepkisini artırdı. Sinir krizleri geçiren Sema Evin, kendini yerden yere attı. Bu sırada hizmetlisi olarak görev yapan iki bayan da Sema Evin'e destek olmaya çalıştı. Evin'in yardımcılarıyla görevliler arasında arbede yaşandı.

Bunun üzerine olay yerine sağlık ekipleri çağrıldı. Tepkisini sürdüren Sema Evin, tüm ısrarlara rağmen ambulansa binmeyi kabul etmedi. Yaşanan gerginlik, Evin'in sağlık ekipleri tarafından güçlükle binadan uzaklaştırılmasıyla son buldu.

Öte yandan, yıkım çalışmaları sırasında iş makinalarının sahile yakın bölümlere yaklaşamaması ilginç görüntüler ortaya çıkartı. İş makinasının ulaşamadığı yerlerde, binanın bazı bölümleri belediye görevlileri tarafından balyozlarla yıkıldı. Belediye görevlilerinin, boylarının yetmediği yerleri zıplayarak yıkmaya çalışmaları ilginç bir görüntü oluşturdu.

Evleri yıkılan vatandaşlar, "Burası vakıf malı. Bize yer de gösterilmedi" diyerek tepki gösterdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title