Haberler

İstanbul: Erıc Gerets'in Basın Toplantısı

Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, yarın akşam Avrupa Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk maçında Fransa'nın Bordeaux takımını yenerek, lider olarak gruba başlamak istediklerini söyledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, yarın akşam Avrupa Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk maçında Fransa'nın Bordeaux takımını yenerek, lider olarak gruba başlamak istediklerini söyledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, Şampiyonlar Ligi grup maçlarına hazır olduklarını belirterek, "Şampiyonlar Ligi'nin grup maçlarındayız ve bunu her yerde hissediyoruz. Bu soyunma odasında başlıyor, idmanda devam ediyor. Herkes bu büyük olaya hazır. Biz bu büyük olaydan zevk alacağız" dedi.

Bordeaux maçının başlamasını heyecanla beklediklerini kaydeden Belçikalı teknik adam, "Üzerimizde pozitif baskı hissediyoruz. İlk maçımızı kendi sahamızda oynadığımızdan dolayı tabi ki hedefimiz kazanmak. Seyircimizin desteğini de arkamıza alarak bunu başaracağımızdan eminiz" diye konuştu.

Eric Gerets, Bordeaux'nun mücadele gücü son derece yüksek bir takım olduğunu da vurgulayarak, "Grubun en kolay, yenilebilecek bir takım olduğu düşünülüyor, ama son derece güçlü bir ekip. İlk maçımızı kazanmak zorundayız. İlk maçımızı kazanamazsak zaten işimizi zorlaştırırız" şeklinde konuştu.

Lige iyi başlayamadıklarını, ancak Şampiyonlar Ligi maçının bambaşka bir havada geçeceğini kaydeden Gerets, Bordeaux maçını alıp, lider olarak gruba başlamak istediklerini söyledi. Japon futbolcusu Inamoto'nun, önümüzdeki haftalarda çok daha iyi olacağını belirten Gerets, "Bizim ondan beklentilerimiz fazla. Ne kadar kaliteli bir futbolcu olduğunu biliyoruz" ifadelerini kullandı.

Eric Gerets, Hakan Şükür'ün 2 gündür idmanlara katılamadığını da kaydederek, "Kendisi yarın ilk 18'de olmayacak. Benim de oyuncularımı elimizden geldiğince korumam gerek. Zaten takım halinde yorgunuz, bunun üzerine hastalık olunca, riske girmeme kararı aldık" dedi.

Bordeaux Teknik Direktörü Ricardo Gomes'in, yaptıkları antrenmanı izlemesi için yardımcısı Stumpf'a izin vermemesini de eleştiren Gerets, "Ben PSV Eindhoven'de antrenörken, tribünde başkalarının izlemesine izin verdim" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title