Haberler

İstanbul Emniyetinde Terfi Töreni

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan, aralarında Odatv ve Şike soruşturmalarını yürüten Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü'nden sorumlu İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Mutlu Ekizoğlu ile Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nden sorumlu Oktay Bulduk'un da bulunduğu 19 emniyet müdürü 1. sınıfa, 15 emniyet müdürü 2. sınıfa, 32 emniyet müdürü 3. sınıfa, 33 emniyet müdürü 4. sınıfa terfi etti.

Güngören'deki Polis Eğitim ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen terfi törenine, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Emniyet Müdürü Vali Hüseyin Çapkın ve terfi eden emniyet müdürleri katıldı. Vali Mutlu terfi töreninde yaptığı konuşmada, yeni rütbe alan müdürlerin sorumluluklarının bir kat daha arttığını belirterek, İstanbul halkının polisin özverili çalışmasından dolayı huzur içinde olduğunu ve emniyete güven duyduğunu söyledi.

Emniyet Müdürü Çapkın ise terfilerin bireysel düşünülmemesi gerektiğini, ailece terfi ettiklerini belirterek, İstanbul içi ya da İstanbul dışında yeni görevlere atanacak müdürlerin aynı özveri içinde çalışacaklarına inandığını söyledi.

Konuşmaların ardından Mutlu ve Çapkın, terfi eden müdürlere rütbelerini takıp, birer kol saati hediye etti. - İstanbul / Güngören

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Hüseyin Avni Mutlu Hüseyin Çapkın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title