Haberler

İstanbul Emniyeti'nde 80 Polisin Görev Yeri Değişti

Güncelleme:

İstanbul Emniyeti İstihbarat Şubesi'nde 17 Aralık sonra başlatılan soruşturma kapsamında 80'e yakın polisin görev yeri değiştirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğünde 17 Aralık operasyonu sonrasında başlatılan soruşturma çerçevesinde, aralarında rütbelilerin de bulunduğu 80’e yakın polisin görev yeri değiştirildi.

İSTİHBARAT ŞUBE'DE SORUŞTURMA BAŞLATILDI

17 Aralık operasyonu sonrası Emniyetteki soruşturmalar sürerken, İstanbul’da adeta deprem yaşandı. 17 Aralık derin operasyonda yasa dışı dinlemelerin yapıldığı İstihbarat Şube Müdürlüğü'nde soruşturma başlatıldı.

80 POLİSİN GÖREV YERİ DEĞİŞTİ

Milliyet'in haberine göre; Müfettişler tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde, dinlemelerle ilişkisi tespit edilen ve aralarında çok sayıda komiserin de bulunduğu 80’e yakın polisin görev yeri değiştirildi.

FARKLI BİRİMLERE ATANDILAR

İstihbarat Şube Müdürlüğü'nden alınan polisler, İstanbul’un değişik ilçelerinde farklı birimlerde görevlendirildi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500

Yorumlar (49)

MLThdh@outlook.com:

Tayibin sonu geliyor

30
35
yanıtYanıtla
menduhydea25@gmx.de:

Siz farkinde deyilsiniz galiba sizin sonunuz geliyor

yanıt0
yanıt0
zenci türkibrahimordu69@hotmail.com:

mlt sen şimdi kime gaz vermeye çalıştın anlayamadım.bundan sonra bu ülkede sonsuza dek bu iktidar kalacak öyle 100 yıl falan değil sonsuza dek.benimde böyle bir iddam var sen cvp ver bakalım.hem aşırı halk desteği de var

yanıt0
yanıt0
ADALETlosgalacticos6161@gmail.com:

ASLINDA ÇOK MERAK EDİYORUM ACABA ABD NİN ELİNDE RTE NİNHANGİ BELGE YADA BİLGİSİ VARKİ BU KADAR İHANET İÇİNDE OLUPDA KENDİSİ HAKKINDA NEYİN ORTAYA ÇIKMASINDAN BU KADAR KORKUYOR VE TÜRKİYENİN BÖLÜNMESİNE İLERLİYOR....İNSANLARIN EN ZAYIF ANLARI KENDİLERİNİ EN GÜÇLÜ HİSSETTİKLERİ ANMIŞ DERLER.....SONUN BAŞLANGICI YAKINDIR

30
29
yanıtYanıtla
ADANALImuratturk.322@hotmail.com:

SU ÜLKEDE Bİ BÖLÜNSEDE İÇ SAVASA BASLASAYDIK BI

8
28
yanıtYanıtla
sonmezsssonmezdag@hotmail.com:

tabi siz gorevnizi kotuye kulandiniz riza zarabi tutukladiniz bakan cocuklarini tutuklatiniz bilal olana sorusturma astirdiniz bu yaninaiza kalacakmiydi ahhhhhha ahhahaa bunlari su akp ye oy veren bizim koyunlar okusa hergun bir kilo makarna icin ordan oraya kosusmasalar

24
11
yanıtYanıtla
murattkaramurat_2@hotmail.de:

Köpek olmakdan iyi

yanıt0
yanıt0
suat yılmazdomates066@hotmail.com:

Ulan deyyus biz koyunsak siz öküz sünüz yazdığın yopruma bakala ozaman akpy oy vermeyenler öküz vatan hainliğini görmezden gelenler oldumu şimdi

yanıt0
yanıt0
asenalordboy_25@hotmail.com:

Bu ihanet şebekesi mutlaka cezalandırılmalı, ama masum insanların canı yanmamalı hukuk ve gerçek delillerle bu cemaat içindeki hainler bir bir temizlenmeli. Cemeatin içinde israile-abdye çalışanlar olduğundan şüphem yok.

16
18
yanıtYanıtla
yugiohyugioh2929@hotmail.com:

temizleyenler temizmi??????

yanıt0
yanıt0
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title