Haberler

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden Açıklama

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Tarafından Fuhuş Operasyonunda Gözaltına Alınan Kanada Uyruklu Kadının Sınır Dışı Edildiği Bildirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından fuhuş operasyonunda gözaltına alınan Kanada uyruklu kadının sınır dışı edildiği bildirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, dün bir gazetede yer alan ''Kaçak değil yatırımcı'' başlıklı haberin incelendiği belirtilerek, habere konu olan Kanada uyruklu J.T. isimli kadının Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün 31 Ağustos 2008 tarihinde gerçekleştirdiği planlı fuhuş operasyonunda 21 kadın ile birlikte yakalandığı ve hakkında Menfaat Karşılığı Fuhuş ve 4817 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan adli işlem yapıldığı kaydedildi.

J.T'nin İstanbul Ticaret Odası kayıtlarına göre Heybeliada'da faaliyet gösteren bir şirketin 3 ortağından biri olduğu dile getirilen açıklamada, Ticaret Odası kayıtlarına göre şirketin 200 bin YTL sermaye ile 7 Ocak 2008 tarihinde kurulduğu, ancak J.T'nin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan çalışma izni bulunmamasına rağmen kanunsuz olarak bu şirkette yönetici olduğu kaydedildi.

Açıklamada, Kanada uyruklu J.T'nin sınır dışı edilme işlemlerinin tamamlanarak bugün yurt dışına çıkışının sağlandığı bildirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title