Haberler

İstanbul Edirnekapı Şehitliği Ziyaretçi Akınına Uğradı

Haber- Kamera Enver ALAS İstanbul,DHAŞehit aileleri ve yakınları Kurban Bayramı arifesinde Edirnekapı Şehitliğini ziyaret etti.

Haber- Kamera Enver ALAS İstanbul,DHA

Şehit aileleri ve yakınları Kurban Bayramı arifesinde Edirnekapı Şehitliğini ziyaret etti. Hüzün ve gözyaşının hakim olduğu Edirnekapı Şehitliği'nde, şehitler için dualar edildi. Polisler, polis şehitliğindeki mezarları temizledi, ziyarete gelenlere de lokum ikram etti.

ŞEHİT MESLEKTAŞLARININ MEZARINI TEMİZLEYİP, SULADILAR

Edirnekapı Şehitliği'ne gelen şehit aileleri ve yakınları, arife gününden geldikleri şehitlikte önce mezarları temizledi. Şehit yakını ve aileler, mezarların bakımlarını yaptıktan sonra çiçekleri suladı. Mezar başlarında Kuranı Kerim okuyan şehit aileleri ve yakınları bayram öncesi bir arife gününü daha buruk geçirmenin üzüntüsünü yaşadı. Polis şehitliğinde ise polisler, ziyaretçilere lokum ikram etti. Ayrıca polisler, şehit meslektaşlarının mezarlarını hem temizledi hem de suladı.

ŞEHİT ANNESİ SEVEREK ŞEHİT OLDU

Şehitliğe gelenlar arasında 2008 yılında Bingöl'de şehit olan Jandarma Er Serkan Özbakır'ın annesi Devlet Özbakır ve kardeşleri de vardı. Oğlunun mezarı başında gözyaşı döken anne Özbakır, üzerinden 10 yıl geçmesine rağmen oğlunun acısının dinmediğini

söyleyerek, Oğlum çatışmada şehit oldu. İlk gecesinde şehit oldu. Komutanı operasyona çıkmamasını söylemişti. Ama oğlum bilerek ve severek şehit oldu. Allah anneleri ağlatmasın. Devletimize zeval vermesin dedi.

VATAN SAĞOLSUN

Polis şehitliğinde yatan kuzeni Ersoy Karacaoğlan'ın mezarını ziyaret eden Cengiz Karacaoğlan ise Amcamınoğlunu lanetlenmiş PKK yüzünden şehit verdik. O günden bugüne acısı yüreğimizde. Terörle mücadelede sonuna kadar devam edilmeli. Teröristlerin sonu gelene kadar durmak yok. 25 yaşında şehit oldu ama acısı hiçbir zaman yüreğimizden gitmiyor. Vatan sağ olsun diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Edirnekapı İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Meteoroloji'den toz taşınımı ve fırtına uyarısı! 24 Nisan yağmur var mı, hava nasıl olacak? 21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli?
title