Haberler

İstanbul: Dolandırıcılar Yakalandı

İstanbul'un Çeşitli Semtlerinde Gerçekleştirilen Operasyonlarda, Bankaların Müşteri Hesaplarından Kendi Hesaplarına Yüklü Miktarda Para Aktardıkları Öne Sürülen 10 Kişi Gözaltına Alındı.

İstanbul'un çeşitli semtlerinde gerçekleştirilen operasyonlarda, bankaların müşteri hesaplarından kendi hesaplarına yüklü miktarda para aktardıkları öne sürülen 10 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, bankalardan aldıkları ihbarları değerlendiren Mali Şuçlarla Şube Müdürlügü ekipleri, bankaların müşteri hesaplarından kendi hesaplarına internet yolu ile yüklü miktarda para aktardıkları öne sürülen

kişilere yönelik 8 ayrı ilçe'de 15 ayrı adrese operasyon düzenledi. Operasyonda, şebeke lideri Ay.G.'nin de aralarında bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı.

Bu kişilerin üzerlerinde ve barındıkları yerlerde yapılan aramalarda, sahte kimlik kartları, bir miktar para, sahte kimliklerle alınan kredi kartları , 2 tabanca ile çok sayıda sahte döküman ve belgeler ele geçirildi. Şahısların, çeşitli bankaların müşteri hesaplarına internet yolu ile girerek, kendi hesaplarına yüklü miktarda para aktardıkları ve düzenledikleri sahte kimliklerle bankalardan aldıkları kredi kartları ile bankaları dolandırarak kendilerine haksız kazanç sağladıkları belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title