Haberler

İstanbul: Dod'un Yeni Merkez Üssü Dod Cıty İstanbul Haramidere'de Hizmete Girdi

Türkiye'de İkinci El Pazarının Önde Gelen Markalarından Dod'un Yeni Merkez Üssü, Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı ve Ceo'su Aclan Acar Tarafından Hizmete Açıldı. Avrupa'nın En Büyük Entegre Kapalı İkinci El Otomobil Merkezi Olarak Yaklaşık 16 Bin Metre Karelik Bir Alan Üstünde Faaliyete Geçen Dod Cıty İçin 2 Milyon YTL'yi Aşan Bir Yatırım Yapıldığı Açıklandı.

Türkiye'de ikinci el pazarının önde gelen markalarından DOD'un yeni merkez üssü, Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Aclan Acar tarafından hizmete açıldı. Avrupa'nın en büyük entegre kapalı ikinci el otomobil merkezi olarak yaklaşık 16 bin metre karelik bir alan üstünde faaliyete geçen DOD CITY için 2 milyon YTL'yi aşan bir yatırım yapıldığı açıklandı.

Otomotiv sektörünün en hareketli alanlarından biri olan ikinci el pazarı, kendi organizasyonunu kuran markalar ve bu konuda kurumsal hizmet veren firmaların artmasıyla daha profesyonel bir kimliğe kavuşma yolunda hızla gelişiyor. 1999 yılında pilot proje olarak başlayan ve günümüzde Türkiye'nin kurumsal ikinci el pazarının en kapsamlı ve geniş hizmet ağına sahip DOD, İstanbul Haramidere'de yeni merkez üssünü hizmete açtı. Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Aclan Acar ile DOD Genel Müdür'ü Tuğrul Denizaşan'ın da katıldığı bir törenle hizmete açılan DOD CITY, aynı zamanda DOD markasının 2006 yılında başlayan yeniden yapılanma sürecinin önemli bir adımını temsil ediyor.

Yaklaşık 16 bin metre karelik bir alan üzerine kurulan ve Avrupanın en büyük entegre kapalı ikinci el otomobil merkezi olarak faaliyete geçen DOD CITY için 2 milyon YTL'yi aşan bir yatırım yapıldı. 350 adet ikinci el otomobil aynı anda sergilenebildiği DOD CITY'de ayrıca 101 nokta kontrollerinin gerçekleştirildiği servis bölümleri ve 250 kişilik açık arttırma salonu da bulunuyor. İkinci el araç alım satım hizmeti veren kuruluşlar içinde ikinci el otomobili güvenle alıp, kolayca satabilme imknı sunan ve en güvenilir markanın DOD olduğuna dikkat çeken Tuğrul Denizaşan, yıl sonuna kadar yetkili satıcı sayılarını 100 adete çıkarmayı hedeflediklerini de belirtti. Ocak-ekim döneminde 6 bin adetten fazla araç sattıklarını da dile getiren Denizaşan, önümüzdeki 3 yıl içinde kademeli olarak kurumsal ikinci el otomobil pazarının genel payının sıçrama yapmasını da beklediklerini önemle vurguladı.

DOD CITY örneğinden yola çıkarak Türkiye çapında DODPlaza'larda hizmet verecek Yetkili Satıcı sayısını artırmak gibi önemli bir hedeflerinin olduğuna dikkat çeken Denizaşan, her biri 300 bin euroyu aşan yatırımla hayata geçecek bu plazalardan ilk etapta 6 adet açmayı hedeflediklerini de açıkladı. 6 bin metre karelik bir alan üzerinde 100-150 araç kapasitesiyle hayata geçecek olan DODPlazalar, yetkili satıcılık sisteminin sunduğu ikinci el araç alım, satım ve takas hizmetleri, aksesuar temini, istenilen araca ekspertiz, araç yenileme, garanti ve sigorta hizmetlerini geniş bir alanda tek noktadan sunacak. Güvenilir hizmet veren bir anlayışı ilke edindiklerini belirten Denizaşan, DOD'un tüm stratejisini müşteri güveni üstüne kurduklarını da vurguladı. İkinci el araç dünyasına yepyeni bir anlayış getiren DOD, ikinci el araç fiyatlarını yakından takip ederek, araç alım satımında tarafların memnun olacağı bir satış değeri oluşturmayı da hedefliyor. DOD'un gerek DOD CITY'de gerekse ülke çapındaki yetkili satıcılarında yer alan ikinci el araçları fotoğraflarıyla ve tüm teknik detaylarıyla görebilmek için www.dod.com.tr web adresini ziyaret edilebilir. Bununla birlikte (0212) 456 54 56 numaralı DOD danışma hattı, ikinci el araç ile ilgilenen her müşterinin sorularını cevaplayabilmek ve yardımcı olabilmek için hizmet vermeye devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title