Haberler

İstanbul'dan Pervari'ye Şefkat Eli Uzandı

İstanbul'da Faaliyet Gösteren Ceylan Giyim Frması, Siirt'in Pervari İlçesinde Okuyan Öğrencilere, İçinde Elbise, Şapka, Etek, Kazak, Pantolon, Çorap Bulunan 60 Koli Yardım Gönderdi.

İstanbul'da faaliyet gösteren Ceylan Giyim frması, Siirt'in Pervari ilçesinde okuyan öğrencilere, içinde elbise, şapka, etek, kazak, pantolon, çorap bulunan 60 koli yardım gönderdi.

Siirt'in Pervari ilçesinde bulunan okullara dağıtılmak üzere İstanbul'daki Ceylan Giyim firması tarafından gönderilen 60 koli giyim malzemesi Pervari Kaymakamlığı tarafından öğrencilere dağıtılmak üzere teslim alındı. Pervari Kaymakamı Nurettin Dayan, "Yaptıkları bu yardımdan dolayı Ceylan Giyim'e, Pervarili çocuklar ve aileleri adına çok teşekkür ederim. Malzemeler çok kaliteli ve güzel. Bunları gerçekten ihtiyacı bulunan öğrencilerimize dağıtacağız. Böylece Ceylan Giyim'in yaptığı yardım tam amacına ulaşmış olacak" dedi.

Kaymakamlık tarafından açılan Sosyal Market'te sergilenen kıyafetler ihtiyacı olan öğrencilere dağıtılmaya başladı. Malzemeler ilk olarak Yukarı Balcılar İlköğretim Okulu'nda bulunan anasınıfı öğrencilerine dağıtıldı.

(ZKG-ZG-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title