Haberler

'İstanbul'dan Kaçıyorum'

Sertab Erener, Sezen Aksu Bestesi 'Hayat Beklemez' Şarkısına Klip Çekti.

SERTAB ERENER, SEZEN AKSU BESTESİ 'HAYAT BEKLEMEZ' ŞARKISINA KLİP ÇEKTİ.

Bahçeşehir'deki klip çekimi keyifli anlara sahne oldu. Klibin yönetmenliğini ise Murad Küçük üstlendi. Erener klibi hakkında bilgi verirken, '15 yıldır klip çekiyorum, ilk kez klip hakkında fazla bir şey bilmeden sete geldim. 'Hayat Beklemez' şarkısında özel insanların yaşamlarında bir yere kaçma ihtiyacı duyduğunu ve hapsolduğu dünyadan kaçma ihtiyacını resmediyoruz. Klipte herkes bir yerden kaçıyor, ben de konserden tüyüyorum ve birbirimizden habersiz bu insanlarla parkta buluşuyoruz' diye konuştu.

Bu kadar huzur dolu olmasını İstanbul'dan uzak yaşamasına bağlayan Erener, 'Ben Sertab Erener'i dışarıdan seyretmeyi ve kendi hayatımda oyuncu olmayı tercih ediyorum. Kaçmalarım genelde içsel yolculuk şeklinde oluyor. Meditasyon yapıyorum veya hiçbir şey yapmıyorum. Hiçbir şey yapmamayı denemek de zor oluyor. İnsanın arada sırada yalnız kalması gerekiyor' dedi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title