Haberler

İstanbul'dan Europe Geçti

Güncelleme:

'The Final Countdown' şarkısının yaratıcıları, İsveçli grup Europe 28 Eylül'de LifePark'ta sahne aldı. Konsere katılan binlerce izleyici bir ağızdan şarkılara eşlik etti.

Tüm dünyanın 80'lerden bu yana ezbere söylediği 'The Final Countdown' şarkısının yaratıcıları, İsveçli grup Europe 28 Eylül'de LifePark'ta sahne aldı. Konsere katılan binlerce izleyici bir ağızdan şarkılara eşlik etti. Konser mekanı LifePark'ta unutulmaz bir gece yaşandı!

Albüm satışlarının 20 milyonu geçtiği, efsane rock grubu Europe, güçlü performansları ve unutulmaz şarkılarıyla 28 Eylül Cumartesi günü, İstanbul'un yeni yaşam ve müzik parkı LifePark'ta sahne aldı.

Ünlü gruptan önce sahne alan RockFM dj'leri Çetin Cem Yılmaz ve Barış Akpolat çaldıkları 80'ler rock parçaları ile izleyenleri geçmişe götürdü.

Rock müzik severlere unutulmaz bir gece yaşatan grup, 'The Final Countdown', 'Carrie' ve 'Superstitious' gibi eskimeyen şarkılarının yanı sıra 'Prisoners in Paradise' albümünden de parçalar seslendirdi.

LifePark'ın kurucusu Erdem İpekçi, "Bu gece Rock müziğinin efsane gruplarından birini burada ağırlamak bizim için çok büyük bir onurdu. Kendilerinin Türkiye'deki bu rock müzik dinleyicisi potansiyelini görmeleri de iyi oldu. Bundan sonra da Dünya çapında efsaneleşmiş birçok sanatçıyı LifePark'ta ağırlamayı planlıyoruz." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Eylül Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title