Haberler

İstanbul'dan Cizre'deki 2 Bin Aileye Erzak Yardımı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Kurban Bayramı'nda Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da Yaşayan Yardıma Muhtaç İnsanlara El Uzatılması Çağrısı Çok Sayıda Yardım Derneğini Harekete Geçirdi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Kurban Bayramı'nda Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da yaşayan yardıma muhtaç insanlara el uzatılması çağrısı çok sayıda yardım derneğini harekete geçirdi.

İstanbul Uluslararası Kardeşlik ve Yardımlaşma Derneği, Şırnak'ın Cizre ilçesinde 2 bin aileye bayramlık erzak dağıttı. Önceden belirlenen ailelere dağıtılan erzakların içinde çok sayıda gıda maddesi bulunuyor. Derneğin Cizre temsilcisi Beşir Haşimi yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün çağrıları doğrultusunda bölgeye yardım yapıldığını belirterek, "Dernek Başkanımız Bünyamin Çil'in önderliğinde Şırnak bölgesinde çok sayıda aileye yardım yapıldı. Amacımız muhtaç insanların derdine derman

olmak. Önceden belirlediğimiz ailelere bayram gününde mutlu etmek istedik. Toplumsal birlik ve beraberliğimiz açısından bayram günlerinin çok önemi var" dedi.

(BV-SK-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title