Haberler

İstanbul'daki Trafik Kazası

Sultanbeyli'de meydana gelen trafik kazasında ölenlerin sayısı 9'a yükseldi.

Mehmet Selim Karaismail yönetimindeki A1101EE plakalı bakır yüklü tır, TEM Otoyolu Sultanbeyli mevkisinde kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Bariyerleri aşan tır, karşı şeride geçerek Ankara istikametine giden Gürkan Ataman'ın kullandığı 34 BJ 767 plakalı minibüse, Şeref Yılmaz idaresindeki 34 MBU 37 plakalı otomobile ve Önder Akpınar'ın kullandığı 34 GL 2618 plakalı otomobile çarptı.

Tır, daha sonra Mehmet Şirin Yıldız yönetimindeki 41 KH 606 plakalı minibüse çarparak devrildi.

Kazanın ardından bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi gönderildi.

Kazada, Türk uyruklu Bulgaristan vatandaşı olduğu öğrenilen tır sürücüsü Karaismail, olay yerinde hayatını kaybetti.

Minibüs sürücüsü Mehmet Şirin Yıldız ile bu araçta bulunan 14 kişi, ağır yaralı olarak ambulanslarla Marmara Eğitim ve Araştırma, Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma ve Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma hastaneleri ile çevredeki özel hastanelere kaldırıldı.

Ağır yaralılardan Mehmet Şirin Yıldız, Necip Çelikkaya, Abdulbaki Çeliker, Mehmet Şefik Özüoral, Fuat Özüoral ve Turan Özsunar ile kimlikleri henüz belirlenemeyen iki kişi, hastanelerde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ali Ay, Atakan Çelikhası, Baran Çelikhası ve Cengiz Gül adlı yaralılar Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, kimlikleri öğrenilemeyen 3 kişi de çevredeki özel hastanelerde tedavi altına alındı.

Kaza dolayısıyla yol uzun süre kapalı kalırken, uzun araç kuyrukları oluştu. Kazaya karışan araçlar çekiciler yardımıyla kaldırıldıktan sonra yol tekrar trafiğe açıldı.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

- İSTANBUL

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title