Haberler

İstanbul'daki Terör Saldırısı

Şair ve sunucu İbrahim Sadri, Bayburt-Gümüşhane karayolu güzergahı üzerindeki polis uygulama noktasına ziyarette bulundu.

Şair ve sunucu İbrahim Sadri, Bayburt- Gümüşhane karayolu güzergahı üzerindeki polis uygulama noktasına ziyarette bulundu.

Sadri, ziyarette yaptığı açıklamada, İstanbul'daki terör saldırısının ardından polis ekiplerine, şehit olan meslektaşları için başsağlığı dilemek ve moral vermek için polis uygulama noktasına ziyaret gerçekleştirdiğini belirterek, "Yaptığım ziyaretler içindeki en kıymetli anın bu olduğunu düşünüyorum. Çünkü sonuç itibarıyla polis arkadaşlarımız, en yetkili amirinden en alttaki memuruna kadar bizlerin geceleri rahat uyumamız için burada soğukta, ayazda vazife başındalar." dedi.

Bu zor şartlarda vazifelerinin başında olan polis ekiplerinin görev yaptığı mekana çok kısa süreliğine de olsa misafir olmak istediğini dile getiren Sadri, bu ziyareti Anadolu'da, Bayburt'ta gerçekleştirmenin kendisini inanılmaz mutlu ettiğini söyledi.

Sadri, İstanbul'daki saldırıda şehit olan polisleri anımsatarak, "Bütün memleket olarak yüreğimiz yandı. Sizin yüreğiniz elbette daha çok yanmıştır. Çünkü onlar sizin belki tanımıyor olsanız da vazife, görev arkadaşlarınız. Hepsine Allah'tan rahmet diliyoruz, yaralı gazilerimize acil şifa diliyoruz." diye konuştu.

Polis ekiplerinin yurdun her köşesinde soğukta, gece gündüz yaptığı bu vazifenin, görevin karşılığının bu aziz millette fazlasıyla olduğuna işaret eden Sadri, şunları kaydetti:

"Yani sanatçısıyla siyasetçisiyle esnafıyla öğrencisiyle sıradan insanıyla o hain saldırının ardından tek vücut olarak hem yası birlikte tuttuk hem de korkmadığımızı, sokakta olacağımızı, bu saldırıların bizleri yıldıramayacağını göstermeye gayret ettik. Bir nebze de olsun sizlerin, hepimizin acısını hafifletmeye çalıştık, çalışmaya da devam ediyoruz. 15 Temmuz'daki o hain kalkışmanın ardından belki de en büyük kazanımlardan bir tanesi halkımızın, toplumumuzun, polislerimizle bir araya gelmesine, birlikte olmasına, sarılmasına ve bu memleketi, bu bayrağı, bu vatanı beraber sevmemize vesile oldu. Bunun da çok kıymetli kazanım olduğunu düşünüyorum."

Sadri, tüm bunların, yaşanan acıyı hafifletmediğini belirterek, "O acılarımızı biriktirerek bu memleketi, bu vatanı sevmeye ve o hainlere teslim etmemek için her birimiz ne kadar becerebiliyorsak elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bizler televizyonlarda konuşarak, sizler bu zor şartlarda vazifelerinize devam ederek aynı meseleye, aynı amaca hizmet etmeye gayret ediyoruz." ifadesini kullandı.

İbrahim Sadri'ye, konuşmasının ardından polisler çay ikram etti.

Sadri, bir süre sohbet ettiği polislerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: AA / Güncel

İbrahim Sadri Gümüşhane İstanbul Bayburt Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

title