Haberler

İstanbul'daki Patlama

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 20 Kişinin Hayatını Kaybettiği İstanbul'daki Patlamadan Dolayı Büyük Üzüntü Duyduğunu Belirterek, Olayın Detaylı Bir Şekilde İncelenmesi Talimatını Verdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 20 kişinin hayatını kaybettiği İstanbul'daki patlamadan dolayı büyük üzüntü duyduğunu belirterek, olayın detaylı bir şekilde incelenmesi talimatını verdi.

Başbakan Erdoğan mesajında, "İstanbul Davutpaşa'da meydana gelen elim olayda ilk belirlemelere göre 20 vatandaşımızın hayatını kaybetmesinden büyük üzüntü duydum. Bu talihsiz olay bütün boyutlarıyla araştırılmakta ve ihmali olanlar hakkında gerekli incelemeler yapılmaktadır. Patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve ailelerine başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyorum" dedi.

Olayın duyulmasının hemen ardından başta İstanbul Valisi Muammer Güler olmak üzere ilgililerle telefon görüşmesi yapan Erdoğan, olayın geniş bir şekilde soruşturulması talimatını verdi.

(DS-CC-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title