Haberler

İstanbul'daki Ordulular Beşiktaş'taki İftar Sofrasında Buluştu

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, İstanbul’da yaşayan Ordulu hemşerileriyle iftar sofrasında bir araya geldi.

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, İstanbul'da yaşayan Ordulu hemşerileriyle iftar sofrasında bir araya geldi.

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, on bir ayın sultanı Ramazan'ın 11'inci gününde iftarını İstanbul'da yaşayan Ordulu hemşehrileriyle birlikte açtı. Çilekli Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen iftar programına binlerce Ordulu katıldı. İftar vesilesiyle bir araya gelen hemşehriler Ramazan sevincini birlikte yaşadı.

İftar programının hazırlıkları saatler öncesinden başladı. İftar programına katılacak davetliler için alana yüzlerce masa kuruldu. İftar saatinin yaklaşmasıyla birlikte vatandaşlar masalardaki yerlerini almaya başladı. Hemşehrileriyle yakından ilgilenen Başkan Hazinedar, masaları tek tek gezerek konuklarla bir süre sohbet etti. Ezanın okunmasıyla birlikte vatandaşlar dualarla oruçlarını açtı.

Ordulu hemşehrileriyle iftar sofrasında buluşmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirten Başkan Murat Hazinedar, "Ben Ordulu bir belediye başkanıyım. Çok sayıda hemşehrim var İstanbul'da, nitelik olarak yüksek bir nüfus ama yerel yönetimlerde karşılık bulamamış bir potansiyel. İstanbullular'dan sonra Sivaslılar, sonra Kastamonulular, sonra da Ordulular var. Dolayısıyla bu varlığın karşılığındaki yerel yönetimlerde tek belediye başkanı olarak İstanbul'un 39 ilçesindeki hemşehrilerimle geçen yılda düzenlemiştik, şimdi 2'inci defa bir iftarda Ramazan'ın bu güzel akşamında buluştuk" diye konuştu.

"ORDU'NUN DEĞERLERİNİ YAŞAYAN VE YAŞAYAN BİR İNSANIM"

Hemşehrileriyle arasından sıkı bir bağ olduğuna değinen Başkan Hazinedar, "Ben her şeyden önce İstanbul'a, Beşiktaş'a hizmet ediyorum. Aynı zamanda geldiğim toprakları oranın insanını, oranın kültürünü, değerlerini yaşayan, yaşatan bir insanım. Uzun yıllardır hemşehrilerimle hem Ordu hem İstanbul'da bir bağım vardı o bağı koparmadan yolculuğumuza inşallah devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Mesudiyeli olduğunu belirten Yeter Aydemir isimli vatandaş, "Burada olduğum için çok mutluyum. Beşiktaş Belediye Başkanına buradan çok teşekkür ediyorum. Bu organizasyonu düzenleyip bizi bir araya getirdiği için. Çok memnun kaldık" dedi.

Hemşehrileriyle iftarda bir araya gelmenin sevindirici olduğunu söyleyen Mustafa Babasız isimli vatandaş ise, "Beykoz'da olmamıza rağmen bize bir davet geldi. Bizde geldik. Eşim ve ailemle birlikte geldim. Çok güzel bir duygu hemşehrilerimle bu ortamı paylaşmak" şeklinde konuştu.

İftar sonrası sahne alan sanatçı Aydın Beyoğlu, Ordululara unutamayacakları bir gece yaşattı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Hazinedar Beşiktaş İstanbul Ordu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title