Haberler

İstanbul'daki Helikopter Kazası

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Bostancı sahilindeki helikopter kazasına ilişkin soruşturma başlattı.

Başsavcılıktan yapılan yazılı açıklamada, saat 17.00 sıralarında kuyruk numarası "TC-HYU" olan, "BELL 430" model bir

helikopterin İstanbul İli Kadıköy İlçesine bağlı Bostancı Sahili'ne düştüğü yönünde ihbar alınması üzerine Cumhuriyet Başsavcılığınca olaya ilişkin soruşturma başlatıldığı belirtildi.

İlk belirlemelere göre Ünver Havacılık adlı şirkete ait olan helikopterin Kartal'dan kalkıp Sefaköy'e hareket ettiği bilgisi verilen açıklamada, helikopter içinde bu şirketin sahibi olan Halil İbrahim Ünver ile pilot İsmet Özgür'ün bulunduğu bilgisi verildi.

Açıklamada, kazadan yaralı olarak kurtulan Halil İbrahim Ünver'in Ataşehir Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, İsmet Özgür'ün de Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındığı, Ünver'in saat 19.00 sıralarında hayatını kaybettiği aktarıldı.

Açıklamada, kazanın hava şartlarından kaynaklandığı izlenimi uyandıran teyide muhtaç duyumlar alınmakta ise de maddi gerçeğin ortaya çıkarılması amacıyla gerekli inceleme ve araştırmaların titizlikle yapılmaya devam edildiği vurgulandı.

Kaynak: AA / 3. Sayfa

Cumhuriyet Helikopter Başsavcı İstanbul 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title