Haberler

İstanbul'daki "Fuhuş Operasyonu" Davası... -Davada, Şarkıcı Fulden Uras ve Manken Didem Nimet İçlises'in "Mağdur" Olarak İfadeleri Alındı

Fuhuş İçin Aracılık Yaptıkları ve Yer Temin Ettikleri İddiasıyla 4 Sanığın Yargılandığı Davada, Şarkıcı Fulden Uras ile Manken Didem Nimet İçlises "Mağdur" Sıfatıyla İfade Verdi.

Fuhuş için aracılık yaptıkları ve yer temin ettikleri iddiasıyla 4 sanığın yargılandığı davada, şarkıcı Fulden U. ile manken Didem Nimet İ. ''mağdur'' sıfatıyla ifade verdi.

İstanbul 11. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuksuz sanıklar Bülent T. ile Suat Y. katıldı. Diğer tutuksuz sanıklar Dinçer D. ile Aysel E. ise duruşmaya gelmedi.

Duruşmada ifadesi alınan Fulden Uras, ''Ben sanatçıyım. Bülent T'yi tanırım. Yönetici olduğu kulüpte şarkı söylüyordum. Dinçer D'yi da menajer olarak tanırım. Polisteki ifademde de kesinlikle fuhuşa teşvik edilmediğimi ve bu işi yapmadığımı söylemiştim. Şikayetçi değilim'' dedi.

Didem Nimet İçlises de mankenlik ve oyunculuk yaptığını belirterek, Bülent T'yi kulüp yöneticisi, Dinçer D'yi da menajer olarak tanıdığını kaydetti.

''Bu kişilerle kandillerde, bayramlarda hatır sormak için görüştüğüm olmuştur'' diyen İ., fuhşa teşvik edilmediğini savundu.

İçlises, konuya ilişkin Asayiş Şube Müdürlüğünde alınan ifadesini okumadan imzaladığı için kabul etmediğini söyledi.

Tanık Hasan Gökhan Şaş'ın ifadesinin alınması için Karataş Asliye Ceza Mahkemesi'ne yazılan talimatın cevabının beklenmesine karar veren hakim, bazı mağdurların ve tanıkların dinlenmesi amacıyla duruşmayı erteledi.

-İDDİANAMEDEN-

İstanbul Cumhuriyet Savcılığınca hazırlanan iddianamede, şüpheliler Dinçer D., Suat Y., Bülent T. ve Aysel E'nin , manken, şarkıcı, VJ ve yarışma programları yarışmacıları olan mağdurları para karşılığında fuhşa teşvik ettikleri, fuhuş yapmalarında aracılık yaptıkları ve yer sağladıkları öne sürülüyor. İddianamede, tüm sanıkların TCK'nın 227. maddesinin 2. fıkrası uyarınca 2 ile 4 yıl arasında hapis cezasına çarptırılmaları, Dinçer D. hakkındaki cezanın 16 mağdur, Suat Y. hakkındaki cezanın 12 mağdur ve Bülent Tetik hakkındaki cezanın da 7 mağdur için ayrı ayrı uygulanması talep ediliyor.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title