Haberler

İstanbul'daki Çorumlular Feshane'de Buluştu

İstanbul'daki Çorumlular, Feshane'de Düzenlenen Çorumlular Birlik Gecesi'nde Buluştu.

İstanbul'daki Çorumlular, Feshane'de düzenlenen Çorumlular Birlik Gecesi'nde buluştu.

İstanbul'da bulunan 13 Çorum derneğinin ortak organizasyonuyla düzenlenen gecede birçok sanatçı sahne alarak İstanbul'daki Çorumlulara eğlenceli vakitler yaşattı.

Programa AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Aydoğmuş, Çorum Belediye Başkan Vekili Necati Körpınar, Eyüp Kaymakamı Salih Karabulut, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ile Çorum'dan ilçe ve belde Belediye Başkanları, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri ile İstanbul'da yaşayan çok sayıda Çorumlu vatandaş katıldı.

Fatih Mehteran Takımı gösterisi ile başlayan ve Ahmet Şafak, Cemalettin Kurtoğlu, Bedirhan Gökçe, Aşık Gülabi, Rüştü Eker, Zafer Toprak, Aysel Yorulmaz, Candan Akıncı, İzzet Aktaş'ın sahne aldığı gecede çekilişle sürpriz hediyeler dağıtıldı. Gecede ayrıca Çorum'un tanınan isimlerinden 'Çorumlu Namık' da sahne alarak izleyenlere eğlenceli dakikalar geçirtti.

ÇORUM BELEDİYESİ GECEDE TANITIM CD'Sİ DAĞITTI İstanbul'un tarihi mekanlarından olan Feshane'de düzenlenen Çorumlular Birlik Gecesi'ne Çorum'dan da yoğun katılım oldu.

Çorum Belediyesi de İstanbul'daki Çorumluların şehirlerini daha iyi tanıyabilmeleri amacıyla tanıtım CD'leri dağıttı. Geceye katılan Belediye Başkan Vekili Necati Körpınar, Çorum'un tanıtımı adına her platformda girişimlerde bulunduklarını, Feshane'de yapılan Çorumlular Birlik Gecesi'ne de imkanları ölçüsünde katkıda bulunduklarını söyledi.

Körpınar, Çorum'un tanıtımı adına Çorum Belediyesi olarak çalışmalarının bundan sonra da süreceğini sözlerine ekledi.

(ES-BÖ-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title