Haberler

İstanbul'da Yaşayan Adanalılar Bir Araya Geldi

Adana Kültür ve Dayanışma Derneği, İstanbul'da Yaşayan Adanalılar'ı ve Adana Dostlarını Özel Bir Gecede Bir Araya Getirdi. Geceye Katılan Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Türkiye Futbol Federasyonu (Tff) Olağan Genel Kurulunda Seçim Kararı Alınmasını 'Hayır Olsun' Sözleriyle Değerlendirdi.

Adana Kültür ve Dayanışma Derneği, İstanbul'da yaşayan Adanalılar'ı ve Adana dostlarını özel bir gecede bir araya getirdi. Geceye katılan Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) olağan genel kurulunda seçim kararı alınmasını 'Hayır olsun' sözleriyle değerlendirdi.

Sheraton Otel'de Adana'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 86. yıldönümü vesilesiyle düzenlenen geceye iş, sanat, spor, medya, politika camiasından önemli isimler katıldı. Geceye katılanlar arasında Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Adana Valisi İlhan Atış, Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, ünlü sanatçılar Ferdi Tayfur, Murat Kekilli, Murat Göğebakan ve Demet Akbağ gibi isimler yer aldı. Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, burada yaptığı kısa açıklamada, TFF olağan genel kurulunda seçim

kararı alınmasını "Hayırlısı olsun" sözleriyle değerlendirdi. FIFA tarafından 30 Ocak'ta belirlenecek 2010 Dünya Kupası grup elemeleri fikstürüyle ilgili de değerlendirmede bulunan Terim, "İspanya'da yapılan toplantıda anlaşmaya varamadık. Yeniden kura çekilecek. Kurada çıkan duruma göre maçlar mecburi tarihlerde oynanacak. İstenilen, arzu edilen tarihler vardı, ama 6 takım olunca, 6 farklı istek oluyor, bu nedenle de çok kolay anlaşma sağlanamıyor. Türkiye için hayırlı bir kura olmasını diliyorum" dedi.

(EE-İY-NÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title