Haberler

İstanbul'da Trafik Durma Noktasına Geldi

Güncelleme:

İstanbul'da hem cuma iş çıkışı olması hem de kaza nedeniyle trafik durdu. Trafik, İstanbul'un bir ucu Büyükçekmece'den diğer ucu olan Tuzla'ya kadar uzanıyor.

İstanbul trafiği cuma akşamı iş çıkışında deyim yerindeyse durdu. Özellikle TEM yolunda hem gidiş hem de gelişte sürücüler kontak kapatma noktasına geldi. Öyle ki, trafik Büyükçekmece'den başlıyor, Tuzla'ya kadar uzanıyor.

TSİ 18.00 itibariyle İstanbul yeni bir cuma akşamı trafik kabusuyla yüz yüze... Trafiğe takılmadan karşıya geçmek için arabalı vapura binmek isteyenler de trafiğe takılmış durumda. Anadolu Yakası'nda Harem'den Uzunçayır'a doğru arabalı vapur için araçlar kuyruk oluşturmuş durumda. Aynı şekilde Avrupa yakasında da yoğun trafik var. Sirkeci'den binerek Anadolu Yakası'na geçmek isteyen araçlar yoğun kuyruk nedeniyle haraketsiz olarak bekliyor. Kuyruğun Sirkeci'den Yenikapı'ya uzadığı belirtildi.

KAZA DA VAR

Kumkapı-Yenikapı yönünde meydana gelen trafik kazası nedeniyle bir şerit trafiğe kapatılırken, olay yerine ekip sevk edildi.

TSİ 19.12 itibariyle İstanbul'da trafik bu halde.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Büyükçekmece İstanbul Tuzla Güncel Güncel Haberler

500

Yorumlar (13)

MehmetmobilWeb@haberler.com:

Akp 15 senede trafik i çözemedi yani kısaca hiç bir sorunu cozemedigi gibi gerçek ler acıdır zorunuza gitmesin akp fanatik leri herşey ortada

4
4
yanıtYanıtla
erzurumlu:

Tek çare toplu taşımanın geliştirilmesi. Milletin de bi zahmet toplu taşımayı kullanması! Korkmayın kimse sizi ayıplamaz, kullanın!

6
1
yanıtYanıtla
TcMobil-IOS:

Deniz yolunu niye kullanmıyo millet ben bunu anlamıyorum! Trafikte çile çekmeyi çok seviyolar sanırım. 7-10 dk geçecekleri yere 2,5-3 satte geçiyolar.

2
2
yanıtYanıtla
Ahmet Mobil-IOS:

İstanbul bitti okeyi bekliyor

3
1
yanıtYanıtla
Hüsnü Mobil-IOS:

Yeni türkiye

3
1
yanıtYanıtla
çoban:

Yakıt ucuzladı böyle oldu sadece İstanbul değil, 15 gündür trafik her yerde böyle, eve işe zor gidiyoruz, bayilerde 0 km araç kalmadı, nereye gidiyoruz bilmem bir gün patlayacak ama ne zaman insanlar çıldırmış gibi alışverişte, hayırlısı inşallah.

4
0
yanıtYanıtla
KAPKARA:

bir ülke nüfusunu bir avuç yere sığdırırsanız olacağı budur. . .

4
0
yanıtYanıtla
YilmazMobil-IOS:

Istanbul un 2 tane yolu var

3
0
yanıtYanıtla
banu sahinMobil-ANDROID:

inanILMAZ

2
0
yanıtYanıtla
vatanMobil-ANDROID:

vatan sagolsun

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title